Pirati imaju novi singl

Podijeli objavu

Piratima se u posljednje vrijeme stalno smiješi sreća, a čini nam se da će tako biti i s novim singlom. Pronašli su svoj recept za hitove i s odlično uigranim timom kojeg čine Denis Dumančić kao autor glazbe, teksta i aranžmana, Fayo kao autor teksta, a aranžmana Luka Kovačić i Denis Dumančić nam predstavljaju svoju sljedeću uspješnicu.

Pirati, bend koji u svibnju slavi 15 godina postojanja, samouvjereno nastavljaju osvajati hrvatsko estradno nebo te nam predstavljaju svoj novi odlični singl „Da je sreće.“

“Suradnja s Denisom nam je već postala tradicija za koju se nadamo da će se nastaviti i u budućnosti. Kada se okupimo i krenemo raditi, stvari jednostavno savršeno funkcioniraju i zbog toga nam je drago što nam se Denis pridružio i u nastanku ove pjesme.” – komentirali su članovi benda.

Spot za novi singl su snimali u Opatiji koja se savršeno uklopila u romantične ljubavne stihove kojima će sigurno i ovog puta dotaknuti nježna srca.

Dečki svakim novim singlom ostvaruju sve veći uspjeh i sve veći broj obožavatelja, a to dokazuje i njihov prošli singl „Godina za godinom“ koji je ostvario veliki proboj te su u nešto manje od mjesec dana upisali najviši ulazak na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40.

Sigurni smo kako će i s ovom pjesmom pokazati zašto tako brzo osvajaju glazbene ljestvice.