Pionir afrorave scene Rema i Selena Gomez objavili suradnju „Calm Down”

by ruj 2, 2022Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Pionir afrorave scene Rema angažirao je pop superzvijezdu Selenu Gomez na novoj verziji pjesme „Calm Down” koja stiže s njegovog debitantskog albuma „Rave & Roses”. Ovo je ujedno prvi put da je Selena snimila pjesmu s afrobeat zvukom. „Calm Down” je odsad dostupna na svim glazbenim platformama.

U prethodnim su danima Selena i Rema objavama na društvenim mrežama svojim pratiteljima dali do znanja da se sprema nova suradnja. Selenin melodičan pop savršeno nadopunjuje jedinstveni Remin zvuk na verziji koja zadržava energiju originalnog izdanja pjesme.

Ranije ovog mjeseca otkriveno je da je Selena Gomez nominirana za najbolju glumicu u televizijskoj komediji na 37. godišnjoj dodjeli nagrada Imagen, dodjelama posvećenima „poticanju i prepoznavanju pozitivnih prikaza Latinoamerikanaca u zabavnoj industriji“.

Gomez je prošlog svibnja najavila pokretanje svoje kampanje Your Words Matter (u čast Mjeseca svijesti o mentalnom zdravlju). Partnerstvom između Selenine linije kozmetike Rare Beauty i prve pomoći za mentalno zdravlje, kampanja nastoji „educirati o moći ​​riječi kada se razgovara o mentalnom zdravlju“, navodi se u priopćenju.

Riječi mogu biti stvarna prepreka za ljude koji traže pomoć – mogu pojačati stigmu povezanu s mentalnim zdravljem. Mongi su izrazi bili normalizirani i prihvaćeni predugo, ali vrijeme je da si osvijestimo riječi koje svakodnevno koristimo… jer su važne… Baš kao i svi vi, učim svaki dan. Možemo pogriješiti, i to je u redu, ono što je važno je da pokušamo biti bolji i da suosjećamo s drugima – napisala je Gomez na Instagramu.