Podijeli objavu

Nakon dva spektakla koje su priredili u krcatom Boogaloou, Piknik Park vraća se za ovu prigodu s posebnim akustičnim setom najvećih hitova Linkin Parka, benda koji je obilježio život cijele jedne generacije, a to najbolje pokazuje ogroman interes zagrebačke publike. Kultni zagrebački klub idealno je mjesto za intimnu unplugged svirku koja će se održati ovaj petak, 18. svibnja.

– Ovo nam je četvrti nastup u Zagrebu i jako se veselimo novoj prilici da zasviramo pred jednom od najboljih publika s kojom smo se susretali do sada. Vidi se da Linkin Park ima jako puno obožavatelja jer ekipa pjeva s nama od početka do kraja koncerta. Za Sax! smo priredili akustični set kojeg ćemo prvi put svirati u Hrvatskoj i vjerujemo da će reakcije biti pozitivne. Vidimo se u petak! – izjavio je vokal benda Csányi Zoli.

Kakva bi to bila Linkin Park fešta kada na afteru ne bi bilo najvećih hitova s početka ovog milenija. Triforce Crew će se pobrinuti za hitove bendova kao što su “S.O.A.D.”, “Limp Bizkit”, “P.O.D.”, “Crazy Town” i brojni drugi te rasplesati sve prisutne do kasno u noć.

Ulaznice se mogu osigurati na blagajni kluba Sax! po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 55 kuna.

Broj ulaznica je ograničen.