Podijeli objavu

Američki glazbenik Pete Yorn u suradnji s glumicom i pjevačicom Scarlett Johansson predstavlja prvi singl, naslova „Bad Dreams“, koji će se naći na njihovom zajedničkom EP izdanju.

Produkcijom nove pjesme bavio se Pete Yorn, zajedno s dugogodišnjim suradnikom Waltom Vincentom. Najavni singl „Bad Dreams“ dobio je i prateći videospot u režiji legendarne režiserke Sophie Muller, poznate po suradnji s glazbenicima kao što su Beyoncé, Coldplay, No Doubt, Gwen Stefani, Shakira, The Killers,…

„Bilo je odlično ponovno surađivati sa Scarlett. Snimali smo ‘Bad Dreams’ par dana u Los Angelesu, u Spring Street studiju, kod mog starog prijatelja R. Walt Vincenta.“ – Pete Yorn o suradnji sa Scarlett Johansson.

Singl „Bad Dreams“ najava je zajedničkog EP izdanja, koje će nositi naziv „Apart“, a u Hrvatskoj ga očekujemo 1. lipnja. Iščekivani EP već sada je dostupan u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa, a naslijedit će zajednički album „Break Up“ Yorna i Johansson, iz 2009. godine.

„Biti u mogućnosti ponovno snimati s Pete-om, na potpuno drugačiji način, ali unutar istih kreativnih parametara, za mene je posebno umjetničko iskustvo. Uvijek je zadovoljstvo pjevati s njim jer smatram da se naši glasovi i priče međusobno upotpunjuju.“ – Scarlett Johansson o suradnji.

U iščekivanju EP izdanja „Apart“, koje donosi 5 pjesama, hrvatskoj publici prva je dostupna u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.