Pavel prizivaju pahulje u novom spotu za pjesmu “Svi moji Božići”

by pro 4, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Stigao nam je jedan od najljepših božićnih spotova na ovim prostorima! Pjesmom ‘Svi moji Božići’ Pavel dozivaju pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli, a s redateljem Borisom Sekulićem svoju su božićnu priču napokon i ekranizirali!

Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica utjelovili su u svojem prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju, a ovog Božića konačno ga i imaju!

Boris je postigao da osjetimo božićni ugođaj prije prosinca, ovaj spot ima sve što Božić meni predstavlja,  a to su ljubav, obitelj, prijatelji, snijeg, i naravno šareni pokloni. Oduvijek smo htjeli imati pravi božićni spot, a sada ga i imamo!“, kaže Antonia.

Foto: Promo

Tekst potpisuje Aljoša Šerić, a u glazbi mu se pridružuje Antonia Matković Šerić. Aranžman potpisuju Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Stipe Mađor, Dean Melki i Jerko Jurin.

Direktor fotografije je Nevio Smajić, montažu potpisuje Maida Srabović, a simpatične božićnjake glumili su Fadil Osmičević i Slavko Horžić.

Pavel su i ovog Božića pripremili brojne adventske koncerte:

7.12. Zagreb
15.12. Zadar
16.12. Dubrovnik
23.12. Omiš
27.12. Mali Lošinj
28.12. Karlovac