Pavel prizivaju pahulje u novom spotu za pjesmu “Svi moji Božići”

Podijeli objavu

Stigao nam je jedan od najljepših božićnih spotova na ovim prostorima! Pjesmom ‘Svi moji Božići’ Pavel dozivaju pahulje u nadi da će Božić baš ove godine biti bijeli, a s redateljem Borisom Sekulićem svoju su božićnu priču napokon i ekranizirali!

Toplinu božićnih blagdana i srećom ozarena lica utjelovili su u svojem prvom božićnom spotu kojeg dugo priželjkuju, a ovog Božića konačno ga i imaju!

Boris je postigao da osjetimo božićni ugođaj prije prosinca, ovaj spot ima sve što Božić meni predstavlja,  a to su ljubav, obitelj, prijatelji, snijeg, i naravno šareni pokloni. Oduvijek smo htjeli imati pravi božićni spot, a sada ga i imamo!“, kaže Antonia.

Foto: Promo

Tekst potpisuje Aljoša Šerić, a u glazbi mu se pridružuje Antonia Matković Šerić. Aranžman potpisuju Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Stipe Mađor, Dean Melki i Jerko Jurin.

Direktor fotografije je Nevio Smajić, montažu potpisuje Maida Srabović, a simpatične božićnjake glumili su Fadil Osmičević i Slavko Horžić.

Pavel su i ovog Božića pripremili brojne adventske koncerte:

7.12. Zagreb
15.12. Zadar
16.12. Dubrovnik
23.12. Omiš
27.12. Mali Lošinj
28.12. Karlovac