Podijeli objavu

Pred rasprodanom dvoranom Vatroslava Lisinskog dva najistaknutija pop sastava na domaćoj glazbenoj sceni održala su zajednički koncert za pamćenje! Vrlo zahtjevna ideja combo nastupa Pavela i Detoura na kraju se ponovno pokazala dobitnom kombinacijom. Nakon prošloljetne  premijerne nezaboravne šibenske večeri na Tvrđavi ‘Sv. Mihovila’, ‘pao’ je i Lisinski. Po svim pokazateljima publika je bila oduševljena ovom kombinacijom i neuobičajenim koncertnim predstavljanjem gdje su se kroz četiri bloka oba sastava izmjenjivala u izvedbi svojih najpoznatijih pjesama.

Foto: Goran Berović

Tonka, Gina, Aljoša i Nenad uz ostale članove Pavela i Detoura  uzvratili su vjernoj publici maksimalnim angažmanom gdje su puna tri sata nudili emocije širokog spektra – od veselja, sreće, nostalgije pa sve do sjete. Iz njihove respektabilne karijere izmjenjivali su se biseri pop glazbe, zasigurno najbolje što trenutno domaći pop nudi. Publika je to nagradila i bisom, krajnjom euforijom, dizanjem na noge i na kraju općim plesnim ‘the endom’.

„Izuzetno je velika čast svirati u Lisinskom, uživali smo u svakoj sekundi pogotovo zato što smo stage dijelili s dragim prijateljima iz grupe Detour. Rasprodana dvorana imponira svakom glazbeniku“, izjavio je Aljoša Šerić nakon koncerta.

Foto: Goran Berović

Koncert je u svakom pogledu bio poseban i za Detour koji su baš poput Pavela po prvi puta nastupali u Lisinskom.

„Zadovoljstvo je bilo još veće jer smo taj trenutak podijelili s našim prijateljima iz grupe Pavel. Dali smo sve od sebe, kao i naši gostujući glazbenici gudački kvartet Libra, brass sekcija, Surka na perkusijama i Jakša na saxofonu i klarinetu kojima ovom prilikom zahvaljujemo. Pavel je bio čaroban kao i cijela večer, koncert nam je jednostavno prošao u trenu. Ovo je veliki iskorak u našoj karijeri. Nastavljamo dalje u jakom tempu, ispred nas je novi album i krajem godine njegova velika koncertna promocija” pun dojmova izjavio je frontman Detoura Nenad Borgudan.

Foto: Goran Berović

Nakon Valentinova u Lisinskom, Pavel krajem travnja pripremaju mini turneju po Bosni, a Detourovce već ovog petka (16.2.) očekuje koncert u Rijeci u Pogonu kulture. Sve o daljnjim koncertima i nastupima pratite na njihovim službenim društvenim mrežama.