Podijeli objavu

Stigao je dugoočekivani album “On Sunset” kojeg je predstavio Paul Weller. Utjecajnom glazbeniku ovo je petnaesti studijski album, a na njemu možemo čuti puno različitih glazbenih utjecaja koji zajedno stvaraju cjelinu koja je zanimljivija svakim novim slušanjem. Album “On Sunset” hrvatska publika može slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima.

Rad na ovom albumu Weller je počeo već 2018. godine, a obožavatelje je razveselio u ožujku kada je novo izdanje najavio singlom “Earth Beat”. Ta pjesma donijela nam je plesan R&B groove i oštar gitarski rif, a tada smo saznali tek dio toga što će nas očekivati na novom albumu. Sada kad je zaokruženo jedno novo poglavlje u njegovoj karijeri, može se čuti kako je Weller zadržao stari fokus u potrazi za najboljim zvukom i glazbenim dionicama. Na njegovom YouTube kanalu dostupan je i video koji nam daje uvid u to kako je proteklo snimanje njegovog novog albuma:

Odgovarajući na novinarska pitanja, Paul Weller je rekao: “Ne želim se glazbeno ponavljati. Nekada je to neizbježno jer ovo radim jako dugo, ali trudim se izbjegavati isti zvuk. Pokušavam krenuti dalje i voditi ga na neko drugo mjesto. To ponajviše radim za sebe, a nadam se da će se i drugima to svidjeti.”