Podijeli objavu

Uvijek odlično raspoloženi i spremni za koncertni spektakl, dečki iz grupe Parni Valjak svoj put nastavljaju u dalekoj Americi.

Ali prije velikog koncerta u Splitu koji će se održati 2. studenog u Spaladium Areni, njihovu svirku popratiti će i vjerna publika diljem Amerike.

Dočekalo ih je lijepo vrijeme, do sada su održali odlične koncerte u Clevelandu, Detroitu i Washingtonu, a njihov put sada se nastavlja koncertom 25. listopada u Chicagu, dok će 26. listopada nastupiti u New Yorku.

Dobili su mnogobrojne upite hoće li možda nastupiti u još nekim američkim gradovima, ali ovoga su puta neke od njih nažalost morali zaobići te se nadaju kako će biti prilike za neka nova gostovanja i koncertne turneje po Americi.

U nedjelju se ekipa vraća u Zagreb kako bi se što bolje pripremili za najavljeni koncert u Spaladium Areni u Splitu gdje splitska publika nikako ne želi propustiti priliku za odličan koncert i vrhunski tulum koji će Parni Valjak zasigurno napraviti, ali ni zapjevati neke od najvećih hitova benda, kao što su “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam”.

Naravno, na koncertima band izvodi i singlove sa zadnjeg studijskog albuma Vrijeme koji su izdali prošle godine, a na kojem se nalaze hitovi poput “Prolazi sve, zar ne?, “Opet se smijem”, “Ljubav”,Otkud ti pravo”, “Vrijeme“, ”Za malo nježnosti” te “Kad nemaš kud” koju uz Akija pjeva Tina Kresnik.

Ostalo je još jako malo vremena, a ako još niste, osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i vidimo se u Spaladium Areni!