Parni valjak je još jednom pomaknuo granice

by pro 27, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Parni valjak na svim stanicama svoje koncertne turneje nazvane Runda44 pomiče granice, osvaja publiku istim onim žarom kao s početka svoje karijere koja je započela prije više od četiri desetljeća, ali složit će se mnogi s čak još većom strašću.

Foto: Sasa Huzjak

Pomiču granice u koncertnoj produkciji, s lakoćom rješavaju sve zahtjevne elemente koje su postavili pred sobom, kako bi publici ponudili najkvalitetniji doživljaj svakog njihovog koncerta pa tako i ovog koji se sinoć dogodio u Areni Varaždin.

Do savršenstva i potpuno profesionalno publici su ponudili zaista najbolje od sebe, najbolje od Parnog valjka i svi mogu potvrditi kakav je to spektakl koji su sinoć doživjeli.  

Foto: Sasa Huzjak

U sklopu svoje koncertne turneje nazvane Runda 44, kojom nastupaju u Arenama, publici ne nude već viđeno, ne nude nešto što se očekuje od Valjka, nude nešto što zaista trebate doživjeti.

I to nije klasičan poziv na bilo koji od njihovih koncerata, to je spoj mega produkcije, presjek najvećih hitova Parnog valjka, koji izvode s izuzetnom lakoćom, maksimalno uigrani, prvenstveno dajući publici ono što publika želi.

Runda 44 itekako je obilježila ovu 2019. godinu, postavila je nove granice u glazbenoj industriji, a čak ju je i kritika proglasila jednom od najzahtjevnijih turneja.  

Foto: Sasa Huzjak

Njeno finale doživite 18.4.2020., u Areni Zagreb, a mislimo da nema bolje pozivnice od ove.