Podijeli objavu

Parni valjak na svim stanicama svoje koncertne turneje nazvane Runda44 pomiče granice, osvaja publiku istim onim žarom kao s početka svoje karijere koja je započela prije više od četiri desetljeća, ali složit će se mnogi s čak još većom strašću.

Foto: Sasa Huzjak

Pomiču granice u koncertnoj produkciji, s lakoćom rješavaju sve zahtjevne elemente koje su postavili pred sobom, kako bi publici ponudili najkvalitetniji doživljaj svakog njihovog koncerta pa tako i ovog koji se sinoć dogodio u Areni Varaždin.

Do savršenstva i potpuno profesionalno publici su ponudili zaista najbolje od sebe, najbolje od Parnog valjka i svi mogu potvrditi kakav je to spektakl koji su sinoć doživjeli.  

Foto: Sasa Huzjak

U sklopu svoje koncertne turneje nazvane Runda 44, kojom nastupaju u Arenama, publici ne nude već viđeno, ne nude nešto što se očekuje od Valjka, nude nešto što zaista trebate doživjeti.

I to nije klasičan poziv na bilo koji od njihovih koncerata, to je spoj mega produkcije, presjek najvećih hitova Parnog valjka, koji izvode s izuzetnom lakoćom, maksimalno uigrani, prvenstveno dajući publici ono što publika želi.

Runda 44 itekako je obilježila ovu 2019. godinu, postavila je nove granice u glazbenoj industriji, a čak ju je i kritika proglasila jednom od najzahtjevnijih turneja.  

Foto: Sasa Huzjak

Njeno finale doživite 18.4.2020., u Areni Zagreb, a mislimo da nema bolje pozivnice od ove.