Podijeli objavu

Official EKV Tribute band Krug sačinjen od dijela glazbenika koji su svirali u Ekatarini Velikoj već godinama rasprodaje zagrebačke koncerte, a sada ih gledamo dva dana za redom.

Sa svojim najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata „Par godina za nas“ nisu ni slutili da pred njima otvorila muzička vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije Official EKV Tribute banda Krug sačinjenog od dijela glazbenika, koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike. Sada već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog banda.

Ekatraina Velika bila je i ostala jedan od najcjenjenijih, a i najosobnijih rock bandova na ovim prostorima. Zvukovno autentična i ispred svoga vremena, energijom koja je zarazila mnoge poklonike rock zvuka i dan danas sluša se „kao da je bilo nekad“ i „kao da je bilo tu“! A Krug baš takvu energiju pred svoju publiku i donosi. Poklonici Ekatarine Velike dobro poznaju nastupe i energiju benda Krug, koji već godinama za redom klupske prostore u Zagrebu i svim većim gradovima regije. Energije neće faliti ni ovoga puta, a oni će 12.04 i 13.04.2019 u Metropolis clubu opet zajedno s svim posjetiteljima napraviti rock priču za pamćenje.

Bend Krug nastao je prije 14 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe Ekatarina Velika i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih rokenrol bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku – Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu. Na mnogim koncertima im se pridružuju poznati rock izvođači iz toga razdoblja, a ni iznenađenja u Zagrebu neće nedostajati!

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima na bini i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima te svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama. Krug će nastupati u sljedećem sastavu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, nemanja Dašić (vampiri) – vokal i gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) .

Kako su svi koncerti prije bili rasprodani i nekoliko tjedana unaprijed Metropolis club će za svoju publiku otvoriti čak dva dana svoja vrata, kako bi svi oni koji zadnji puta nisu mogli doći do ulaznice mogli uživati u ovoj posebnoj rock priči. Kako Krug uvijek ima privilegiju pozornicu podijeliti sa svojim poznatim muzičkim kolegama, gostiju ni u Zagrebu neće nedostajati. Na pozornici će im se pridružiti Leo Aranđelović vokal grupe Baltazar i producent, Dino Jelusić te saksofonist Prljavog Kazališta i Tribute to Dino Dvornik- Ivica Premelč.

Zadnji nastup Official Krug – EKVa je bio 2017.godine gdje je bio rasprodan i tražila se ulaznica više, zato nakon više od dvije godine Metropolis club radi dva koncerta s ograničenim brojem ulaznica po koncertu kako bi i na zahtjev publike omogućili još bolji koncert i doživljaj kultne Ekatarine Velike.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u:
Sustavu Eventim – www.eventim.hr (Tisak, Tisak Media), u klubu Metropolis (šank, svakim danom 09:00 – 02:00) i sustavu Entrio.hr. po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna te na dane koncerata 12. i 13.04.2019. po cijeni od 70 kuna. Više (info. & karte): 091 / 440 – 0302, Metropolis clubu.