Podijeli objavu

Počevši od danas, radni tjedan možete završiti ili pak, započeti vikend (ovisi o kutu gledanja), na najbolji moguć način – tulumom do jutra uz Kuzmu & Shaka Zulu.

Ovo je njihov prvi nastup u Boogaloou, koji će se održati u Maloj Dvorani kluba Boogaloo. Vrata se otvaraju u 21, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna ili na ulazu po cijeni od 60 kuna.

U Velikoj Dvorani – Future Scope 18th Anniversary, slavi se punoljetnost Future Scopea! Svoja vrata otvara u 23, ulaz je besplatan do ponoći (nakon ponoći 40 kuna), a nastupaju : Matya, Shipe, Mary, Mr. Dj Dario i Cet.

Sutra, u subotu, program počinje već u 11, s novim Ful Kul Buvljakom, koji će se održati na platou kluba. Započni svoju subotu uz druženje i uživanje u suncu, piću na terasi kluba i glazbi, za koju je zadužen DJ Tomi Phanatasma.

U 20, prvi cjelovečernji nastup Cinkuša & Pickseibnera – za sve ljubitelje originalnog i neuobičajenog glazbenog izričaja. Premijerno će uživo izvesti i prvi zajednički singl „Vođe“. Vrata se otvaraju u 20. Ulaznice u prodaji po cijeni od 60 kuna, a na ulazu 80 kuna.

S vratima u 23, u drugom dijelu Boogalooa, live nastup Brian Sanhaji koji je obilježio njemački techno zadnjih 15 godina svojim čistim, analognim, razarajućim beatom. Ulaznice u prodaji po cijeni od 40 do 60 kuna.

Ovog vikenda budi tamo gdje je najbolja zabava! Vidimo se u Boogaloou!