Home Koncerti Ovog vikenda iz udobnosti svojih domova možemo pratiti dva Live Stream koncerta – one Jacka Johnsona i Post Malonea

Ovog vikenda iz udobnosti svojih domova možemo pratiti dva Live Stream koncerta – one Jacka Johnsona i Post Malonea

0
Ovog vikenda iz udobnosti svojih domova možemo pratiti dva Live Stream koncerta – one Jacka Johnsona i Post Malonea
Promo - Universal Music

Nizu glazbenika koji se priključuju aktualnom trendu Live Stream koncerata iz okruženja svojih domova pridružuje se i Post Malone. Globalna super-zvijezda najavljuje koncert koji ćemo moći pratiti putem njegovog službenog YouTube kanala, a za koji otkriva da će izvoditi obrade pjesama svog omiljenog benda Nirvana te favorite koje odaberu sami fanovi.

Koncert će imati i humanitarnu notu, budući da će se prikupljati sredstva za fond „UN’s Foundation’s COVID-19 Solidarity Response Fund“, a početak je najavljen za ponoć s petka na subotu, po našem lokalnom vremenu.

S nešto južnije lokacije, cijenjeni glazbenik i autor Jack Johnson ove subote, 25. travnja će ponovno aktivirati svoj Kōkua Festival, uz live-stream nastupe raznih gostujućih glazbenih imena koje ćemo moći pratiti iz udobnosti svojih domova.

Jack Johnson je od samih početaka svoje karijere osim glazbom prepoznatljiv i po svom ekološki osvještenom angažmanu, a upravo je to svojevremeno bio i poticaj pokretanja Kōkua Festivala, čije posljednje izdanje se održalo 2009. Festival se tradicionalno održavao oko datuma obilježavanja Dana planeta Zemlje, a ove godine Johnson je odlučio ponovno pokrenuti festival u nešto drugačijem izdanju. Povod tome su jubilarno 50. po redu obilježavanje Dana planeta Zemlje, edukacija o globalnim ekološkim problemima te podizanje svjesnoti o aktualnoj pandemiji koronavirusa.

Dvosatno izdanje „Kōkua Festival 2020 – Live From Home” moći ćemo pratiti putem Live Streama na službenoj Facebook stranici Jacka Johnsona.

Početak je najavljen u ponoć sa subote na nedjelju po našem lokalnom vremenu. Uz glavnog aktera ove priče, iz okruženja svojih domova nastupit će imena kao što su Ben Harper, Ziggy Marley, Lukas Nelson, G. Love…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here