Podijeli objavu

Elton John, Billie Eilish, The Killers, Sam Smith, Taylor Swift, Jack Johnson,…samo su neka od glazbenih imena koja će se ove subote, 18. travnja pridružiti globalnom live-stream događanju „One World: Together At Home“, nastalim u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom te Global Citizen organizacijom.

Riječ je glazbenom i humanitarnom događanju, koje je već pri prvoj najavi prozvano „Live-Aid“ koncertom 21. stoljeća, a čiji cilj je podići svijest o problematici pandemije koja je zahvatila čitav svijet, glazbom zbližiti čitav svijet i pružiti nadu te prikupiti financijska sredstva za daljnje rješavanje ovog problema.

Live-stream prijenos trajat će šest sati, a voditeljske uloge preuzimaju Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert. Uz niz potvrđenih glazbenih imena, svoje pojavljivanje potvrdile su i globalne zvijezde kao što su Oprah Winfrey, David i Victoria Beckham, Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey, Megan Rapinoe… Program će se moći pratiti kako putem TV-prijenosa, tako i putem Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i Twitch digitalnih platformi, od 20h po našem lokalnom vremenu.