Ovacije Josipi Lisac na Tvrđavi sv. Mihovila

by srp 29, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Na najljepši mogući način završilo je prvo izdanje Changer Meetupa. Dupkom puna Tvrđava sv. Mihovila pjevala je s Josipom u glas koja je samo za ovu priliku izvela neke od svojih najvećih hitova u sasvim novom ruhu.

Bila je to večer za pamćenje – složit će se svi koji su imali sreće i uspjeli nabaviti ulaznicu za ovaj megaspektakl. Jer, zainteresiranih je bilo puno više od kapaciteta tvrđave što znači da se na Sv. Mihovilu sinoć okupilo preko 1100 ljubitelja vrhunske glazbe i prvoklasnih kulturnih događanja. Među njima su se mogla vidjeti i mnoga poznata lica poput Maksima Mrvice i Ane Radišić, a da je njihovo povjerenje Josipa u potpunosti opravdala dokazuju višeminutne ovacije na kraju koncerta nakon kojih je ova originalna umjetnica izašla na bis.

Josipa je uz pratnju benda predstavila svoje poznate balade u osvježenom jazz izdanju koje je publika odmah prihvatila, jer se vrlo brzo nakon početka koncerta veliki dio njih spustio pred samu binu kako bi bio što bliže glazbenici koja je sinoć zračila posebnom energijom. Od pomno odabrane frizure i odjeće do fino dozirane komunikacije, jučer je sve bilo savršeno izbalansirano pod zvjezdanim nebom bez i jednog oblačka. Changerica u punom smislu toga pojma postavila je letvicu zaista visoko i sljedeće će godine biti iznimno teško dostići njezin performans u novom izdanju Changer Meetupa jednako kao i atmosferu koju je stvorila zajedno sa svojom omiljenom publikom.

Do tada, preostaje nam uživati u popratnom postprogramu koji se odvijati u gradu uz glazbene nastupe i gastro ponudu na nekoliko lokacija do 1. kolovoza.