Podijeli objavu

Nova pjesma Zsa Zse & Hiljsona Mandele je sve samo ne već viđeno na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvoje mladih glazbenih zvijezda, svatko u svom žanru, udružilo se kako bi publici predstavili ekskluzivnu suradnju na hit singlu „Ova ljubav“.

Dok se Zsa Zsu smatra predvodnicom moderne pop glazbe koja njeguje vrhunsku produkciju i prati svjetske trendove u suradnji s matičnom kućom Rubikon Sound Factory, Hiljson Mandela je član poznatog trap benda KUKU$ te slovi kao najtalentiraniji trap izvođač mlađe generacije.

Zsa Zsa ne krije oduševljenje što je upravo s Hiljsonom napravila ovaj veliki iskorak na hrvatskoj glazbenoj sceni: „Osobno sam veliki fan KUKU$a te mi je dugogodišnja želja bila snimiti trap suradnju, a bolju osobu od Hiljsona nisam mogla ni zamisliti, tim više jer ga smatram predvodnikom hrvatske trap scene.

‘Ova ljubav’ je savršen spoj pop kulture i trap subkulture, dva naizgled nespojiva glazbena stila, a oba megapopularna među publikom u svijetu. Fuzija popa i trapa je najslušanija vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad tad postati mainstream i kod nas.

Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da mix ova dva stila može itekako biti zanimljiv i na hrvatski način.“

„Ova ljubav“ još jedna je u nizu uspješnica dobro poznatog dvojca, Ante Pecotića i Bojana Šalamona – Shalle, koji stoje iza produkcijske i izdavačke kuće Rubikon Sound Factory. Odmah je bilo jasno da se Hiljson Mandela besprijekorno nadovezao na tekst i glazbu Ante Pecotića, dok Bojan Šalamon – Shalla potpisuje aranžman i produkciju.

Hiljson Mandela ovom suradnjom na velika vrata ulazi među njemu dosad nepoznatu publiku, stoga je njegov motiv za suradnju vrlo jednostavan: „Iz puke želje za oživljavanjem i modernizacijom hrvatske glazbene scene napravili smo suradnju koja je po svim vanjskim kriterijima standard.

Kod nas malo sporije dolaze trendovi, no samo zato jer je hrvatska publika vrlo oprezna i kritična kad je riječ o novim stvarima. Vjerujem da će ekipa prepoznati taj zvuk vremena kojeg smo uhvatili u jednom super pozitivnom duhu.“

Bombastičan spot pod režiserskom palicom Luke Matkovića idejno su osmislili upravo Zsa Zsa & Hiljson te je on savršeno zaokružio ovu neobično običnu suradnju dvoje glazbenika. Zsa Zsa priznaje da su joj scene s krova zgrade najdraže u dosadašnjoj karijeri jer je podsjećaju na zalazak sunca u Los Angelesu, ali i upozorava publiku da ovakvog Kena kao što je Hiljson Mandela još nisu imali prilike vidjeti…

Da je „Ova ljubav“ odraz njihovih mladenačkih ambicija priznaju i Zsa Zsa & Hiljson Mandela te poručuju da su im ciljevi neskromni, u glazbi žele biti progresivni, moderni i zanimljivi. Stoga ne čudi da oboje na kraju zaključuju kako je „Ova ljubav“ zaista bila ljubav na prvi pogled!