Otvorene su prijave za program “Čuješ?! Drugačije”: Suradnja ZEZ festivala i Čuješ?!

by stu 6, 2023Domaća glazba, Vijesti

U svojoj desetoj godini ZEZ festival udružuje se s Čuješ?!-om kako bi manje zastupljenim glazbenicima te novim projektima ponudili priliku za nastup. Koncert će se održavati 23.11.2023. u prostorima AKC Attack-a, koji je odlučio pomoći KSET-u u ovim neizvjesnim vremenima selidbe kluba. Ovim putem pozivaju se eksperimentalni umjetnici svih razina profesionalnosti da se prijave putem forme na linku. Prijave traju do 11.11.2023. u ponoć.

ZEZ – Zavod za eksperimentalni zvuk program je pokrenut u KSET-u davne 2013. godine kada se pod jedinstvenim programskim usmjerenjem publici odlučilo predstavljati eksperimentalne, inovativne i manje zastupljene suvremene glazbene izričaje. U sklopu desete obljetnice, ZEZ pokreće kolaboraciju s KSET-ovim sestrinskim projektom Čuješ?! – natjecanjem za mlade i neafirmirane glazbenike. Već mnogo godina cilj Čuješ?!-a je pružiti neafirmiranim izvođačima otvorenu pozornicu s punom produkcijskom i logističkom podrškom kako bi svoj rad predstavili publici.

ZEZ-ova suradnja s Čuješ?!-om neće bit natjecateljskog oblika i funkcionira isključivo na već spomenutoj osnovi – pružanju platforme zasad još nereprezentiranim ili rijetko izvođenim nastupima. Program je u suradnji nazvan Čuješ?! Drugačije, a javni poziv za nastup u sklopu ZEZ-a već je otvoren. Sve novosti možete pratiti i na Facebook događaju.