Oprez! Na tržištu su se pojavile lažne ulaznice za koncert Tram 11

by lis 7, 2017Domaća glazba, Vijesti

Da odmah razjasnimo stvari, ulaznice za koncert Tram 11, koji će se održati 11.11. u Domu sportova u Zagrebu je – RASPRODAN.

Organizatori su danas poručili da su se pojavile lažne ulaznice pa budite oprezni.

Evo što su poručili:

“Nažalost, i očekivano, pojavile su se na tržištu falsificirane ulaznice. Vidjeli smo već 2 slučaja online, i prijavili policiji te pokušaje prodaje. Koncert je rasprodan i ulaznica više nema u službenoj prodaji. Molimo vas da budete oprezni prilikom kupovine od trećih strana, na raznim oglasnicima ili njuškalima, jer mogućnost da karte nisu prave je velika. Kontrole ulaznica na ulazu u dvoranu biti će stroge i detaljne. Ako već morate kupovati od trećih strana, provjerite prvo tko ih prodaje, ili vjerodostojnost same ulaznice provjerite kod nas. Da se ne dogodi da platite veliki novac i onda ne možete ući u dvoranu. Mi smo cijene držali jako nisko, da si svi mogu priuštiti upad za 80 kn, i karte su bile u prodaji punih 6 mjeseci. Mnogi sada rade falsifikate i pokušavaju na brzinu zaraditi neki veći novac. Pamet u glavu.”

Još je malo ostalo do održavanja povratničkog koncerta Tram 11 koji je rasprodan. Riječ je o vjerojatno najbrže rasprodanom koncertu nekog Hrvatskog izvođača u novijoj glazbenoj povijesti.

Sve informacije pratite na Facebook eventu koncerta.