Podijeli objavu

Open DJ desk je program kluba Kotač gdje se daje mogućnost neafirmiranim i afirmiranim DJ-evima za izvođenjem vlastitih setova, žanrovski neopredijeljenih.

Prvi gost DJ je Endi Gorjan iz Umaga.

Rođen je 5. prosinca 1990. godine, a prva iskustva u DJ-ingu bilježi prije desetak godina. Niti produkcija elektroničke glazbe nije mu strana. Najviše ga zanima deep/techouse te techno. Strast za glazbom obuzela ga je od malih nogu, a tvrdi da je kroz godine postao svjestan da je glazba jedina stvar koja ljudima daje potpuni smisao poimanja svemira i svijeta oko nas. Uvijek uzbuđen i otvoren za nova poznanstva s drugim DJ-evima i producentima želi se upoznati s različitim stilovima i načinima postizanja onog efekta koji prava glazba mora izazvati – potpuni delirij svih ljudskih osjetila.

petak 12.01.2018. u 21:00
ulaz – slobodan!
(nakon 23:00 ulaz je s bočne strane zgrade ispod Monte Zara)

Klub Kotač je nekomercijalni klub osnovan je od strane Seasplash kolektiva kao nadogradnja postojećoj Edusplash platformi – multimedijalnoj platformi za edukaciju i razvoj. Smješten je u prizemlju, u najluđem kutu Društvenog centra “Rojc” u Puli, na adresi Gajeva br. 3. Kotač je zamišljen kao multimedijalni prostor za proizvodnju kulture, kulturnih i edukativnih programa, projekata i suradnje. Netipično coworking mjesto u kojem mogu sudjelovati svi kolektivi, udruge, pojedinci koji se bave kulturom, produkcijom kulturnih i drugih događanja. Sastoji se od nekoliko odvojenih prostora koji u teoriji mogu „proizvoditi“ i funkcionirati odvojeno ili prema potrebi biti spojeni u jednu cjelinu.

Koncept ne podrazumijeva samo dijeljenje prostora s nekim, već nosi puno dublje značenje koje uključuje stvaranje jedne inovativne, komunikativne i kreativne sredine u kojoj je moguće raditi, surađivati, dijeliti inicijative i ideje, proširiti svoje djelovanje i izvući maksimum iz sebe. Coworking prostor namijenjen je radionicama, poslovnim sastancima, prezentacijama, edukativnim i glazbenim programima, izložbama, performansima i drugim oblastima prema širem društvu i zajednici.