Podijeli objavu

Najpopularniji hrvatski rockeri, Opća Opasnost, u prvom tjednu ulaska na HR Top 40 listu s albumom “Karta do prošlosti” zasjeli su na sam vrh liste.

Jedan od najiščekivanijih albuma godine promoviran je na CMC festivalu u Vodicama proteklog vikenda, a bend je nastupio i na velikoj pozornici festivala s naslovnom pjesmom albuma. “Karta do prošlosti” sastoji se od niza već predstavljenih hit singlova: “Kriva si”, “Gubim tlo pod nogama”, “Da je Bog dao”, “Pakleni vozači” feat. Atomsko sklonište, a tu su i potpuno nove pjesme koje će sigurno doći do srca njihovih brojnih obožavatelja. Sve pjesme snimljene su u studiju MAK u Gradištu pod producentskom palicom Branimira Jovanovca Banija.

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani postali su sinonim za hrvatsku rock glazbu, a s njihovih koncerata publika je uvijek odlazila ispunjenog srca.

Po energičnim koncertima su posebno prepoznatljivi te će i ova godina biti radna i bez stanke. 15. lipnja su u Stolcu (BiH), a potom do kraja mjeseca nastupaju u Vinkuranu, Petrinji, Osijeku i Kutini. U srpnju sviraju u Đakovu, na Dugom Otoku, u Murskom Središću, Laškom (SLO), Sesvetama, Vinkovcima, Velikoj Kopanici, Beletincu, Banjoj Luci (BiH) i Jelsi, a do kraja godine ćete ih moći gledati i u Ljubuškom (BiH), Kaštelu, Rovinju, Širokom Brijegu (BiH), Lipovljanima, Bilicama, Umagu, Vlapovu, Rijeci i pri kraju godine u Beču. Sve koncertne i druge aktivnosti možete pratiti na njihovoj web stranici i službenom Facebook profilu.