Podijeli objavu

Jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, najavili su koncert u zagrebačkom klubu Roko u petak, 9. veljače što će ujedno biti i njihov prvi koncert u Zagrebu nakon više od godine dana. Bend će publici predstaviti presjek hitova iz dugogodišnje karijere tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija. ‘Tvoje ime čuvam’, ‘Pobjeg’o sam’, ‘Mjesečar’, ‘Nenapisana stranica’, ‘Za svaku tvoju suzu’, ‘Doktore’, ‘Kriva si’, samo su neke od pjesama u kojima će publika moći uživati u popularnom klubu na zagrebačkom Jarunu.

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj! Tekuća, 2018. godina za njih je počela više nego uspješno – osvojili su nominaciju za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista za bend godine, a izborom slušatelja Narodnog radija s pjesmom ‘Kriva si’ ušli su među 10 najboljih pjesama 2017. godine.

Nakon dodijeljene zlatne ploče za album ‘Rocker… to sam ja’, brojnih koncerata diljem Hrvatske te osvajanja radijskog etera, Opća Opasnost svojim djelovanjem čuva pravi rock zvuk na hrvatskoj glazbenoj sceni. Pjesma ‘Pobjeg’o sam’ nominirana je za Hit godine nagrade Porin 2011. dok je pjesma ‘Tvoje ime čuvam’ tu nagradu i osvojila 2012. godine. Na koncertnom spektaklu na Šalati, 17. rujna 2016. održali su najveći samostalni open-air koncert koji je oduševio sve posjetitelje! Postižu ogroman uspjeh pobjedom nad konkurencijom u nominaciji za nastup na najvećem rock spektaklu 2011. godine u Hrvatskoj, te nastupaju ispred slavnog Bon Jovija na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Opća Opasnost iza sebe ima bogatu karijeru prepunu sjajnih koncerata, a koliko je njihova veza s publikom posebna moći ćete se uvjeriti u petak u klubu Roko.

Ulaznice po cijeni od 30 kn možete nabaviti na sljedećim mjestima: Club Roko (Jarunka 5, Zagreb), Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb), MB (Školska 18, Strmec), Sportski centar Sveta Nedjelja (Franje Tuđmana 8, Sveta Nedjelja), Špiro (Bistranska 4, Donja Bistra) Nakon Zagreba, 13. veljače nastupaju u Splitu, 24. veljače u Nedelišću, a 16. ožujka možete uživati u njihovoj glazbi u Postojni.