Home Vijesti Domaća glazba #OdSobeDoSobe – Damir Kedžo

#OdSobeDoSobe – Damir Kedžo

0
#OdSobeDoSobe – Damir Kedžo
www.zagrebackifestival.hr

Započinje novi tjedan i započinje novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe. Danas nam dan uljepšava – Damir Kedžo! Točno u 18 sati na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte dvije Kedžine pjesme – aktualnu pobjednicu Dore Divlji vjetre i pjesmu Poljubi me sad.

Kedžo kao i svi hrvatski glazbenici dane u karanteni krati pjevajući, svirajući i družeći se putem društvenih mreža sa svojim fanovima. U prošlotjednom izdanju još jednog projekta pod palicom Unisona – „Kad sve ovo završi, prvo ću…” otkrio nam je kako jedva čeka vidjeti svoju obitelj na Krku i vratiti se u studio snimati nove pjesme s kolegama glazbenicima.

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Damira Kedžu, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave – poručuju iz Unisona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here