Obožavatelji zbog Doris Dragović ‘okupirali’ Lisinski, rasprodan i treći koncert!

by ruj 27, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Miljenica scene, žena čiji su koncerti nevjerovatne glazbene priče, još jednom je opravdala sve epitete koji je godinama prate. Doris Dragović rasprodala je i treći koncert, koji će se održati u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Rijetki se glazbenici mogu pohvaliti kako su rasprodali ulaznice za koncert mjesecima prije nekog nastupa, a Doris je to uspjelo za čak tri najavljena nastupa, 09., 10. i 11.10.2017.. Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta ‘planule’ u kratkom roku, zakazan je i treći, koji je sada također rasprodan.

Prepuni hram glazbe tri dana zaredom, svakako su potvrda neupitne glazbene vrijednosti, te koliko obožavatelji cijene iznimnu karijeru Doris Dragović, koja traje tri desetljeća.

Svaki koncert jedinstvene Doris, posebna je i emotivna glazbena priča za koju se uvijek traži mjesto više. Publika svih generacija uživa u njenim izvedbama, a atmosfera koju stvara tijekom nastupa, tek su jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.

Istodobno koncerti u Lisinskom oduvijek su bili posebna inspiracija za Doris, pa ne sumnjamo kako će i ovoga puta biti drugačije. Jedan od čarobnih koncerata, onaj u Splitu, pretočen je u iznimno glazbeno izdanje, album ‘Doris Live Spaladium Arena’ u izdanju Hit Recordsa.

Što reći na kraju nego, svi vi koji ste osigurali ulaznice za jedan od koncerata Doris Dragović u Lisinskom, uživajte u tri nezaboravne večeri uzajamne glazbene ljubavi, o kojima će se zasigurno dugo pričati.

Doris Dragović u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 09., 10. i 11.10.2017.

Foto: Zvonimir Ferina