Podijeli objavu

Iščekivani film Charlie’s Angels samo što nije započeo s prikazivanjem u kinima, a publika sada ima priliku poslušati njegov službeni soundtrack.

Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey i Chaka Khan samo su neka od imena koja su se našla na ovom albumu koji spaja pop, rap, R&B i disco glazbu. Hrvatska publika soundtrack filma Charlie’s Angels može slušati u eteru, na Deezeru i Google Playu.

Izvršni producenti soundtracka su glazbeni menadžer Scooter Braun (Ariana Grande, Justin Bieber), producent i kantautor Savan Kotecha (Maluma, Katy Perry, Madonna) i Grammyjem nagrađena pjevačica Ariana Grande. Album je sastavljen od 11 pjesama, a Grande se našla na njih pet.

Publika je već imala priliku poslušati pjesmu „Don’t Call me Angel (Charlie’s Angels)“, na kojoj su s Arianom snage udružile nagrađivana Miley Cyrus („Wrecking Ball“, „Malibu“) i miljenica publike, sjajna Lana Del Rey („Summertime Sadness“, „Video Games“). Pjesma je predstavljena u rujnu, a njen je službeni videospot do danas skupio više od 100 milijuna pregleda.

Film Charlie’s Angels donosi uzbudljivu priču o novoj generaciji posebno istrenirane detektivske agencije, koju čine hrabre i neustrašive žene. Glavne uloge tumače Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Scenarij i režiju potpisuje nagrađivana glumica Elizabeth Banks (The Hunger Games , Catch Me If You Can). Film Charlie’s Angels s prikazivanjem u kinima kreće 15. studenog.

Charlie’s Angels (Original Motion Picture Soundtrack) – popis pjesama:
“How It’s Done” – Kash Doll, Kim Petras, ALMA, Stefflon Don
“Bad To You” – Ariana Grande, Normani, Nicki Minaj
“Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” – Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey
“Eyes Off You” – M-22, Arlissa, Kiana Ledé
“Bad Girls (Gigamesh Remix)” – Donna Summer
“Nobody” – Ariana Grande, Chaka Khan
“Pantera” – Anitta
“How I Look On You” – Ariana Grande
“Blackout” – Danielle Bradbery
“Got Her Own” – Ariana Grande, Victoria Monét
“Charlie’s Angels Theme (Black Caviar Remix)” – Jack Elliott, Allyn Ferguson