Podijeli objavu

Novim singlom Ivana Kindl nas vraća u 90-e godine – glazbenu dekadu moćnih i emotivnih balada, koje su tada doživljavale svoj vrhunac. Upravo dašak tog razdoblja Ivana nam dočarava snažnom interpretacijom, emotivnom lirikom i melodijom u svojoj novoj pjesmi „Ostavljaš me samu“, koja je dostupna u radijskom eteru, putem digitalnih glazbenih platformi, a predstavljen je i prateći Lyric Video.

Pjesma predstavlja novo autorsko djelo Ivane Kindl, a nastala je uz pomoć njenog stalnog suradnika, producenta i aranžera, Alena Križaja, s kojim supotpisuje glazbu. O samoj pjesmi Ivana otkriva: „’Ostavljaš me samu’ je nastala u jednom dahu, u naletu dobre inspiracije. Riječi i melodija samo su tekli, stvorila se slika i priča u glavi. Spontano se dogodila priča o kraju jedne ljubavi, o spoznaji koja ostavlja neizbrisiv trag, o košmaru koji ostane nakon kraha ljubavi. Budući da sam sama doživjela takva iskustva, nije bilo teško to iskustvo pretočiti u pjesmu.“

U proteklih nekoliko godina Ivana se publici obraća singlovima koji nižu izvrstan radijski uspjeh – pjesme kao što su „Imamo razlog“, „Budi mi blizu“, Sve istine i laži“, „Dobra stvar“ rado su svirane u radijskom eteru te redovito dosežu visoke pozicije na domaćoj HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama.

Na krilima novopredstavljenog singla, Ivana Kindl potvrđuje kako marljivo radi na pripremi svog petog po redu studijskog albuma, čija objava je predviđena za sljedeću godinu. Također, krajem siječnja 2020. bit će predstavljen i prateći videospot novog singla „Ostavljaš me samu“.