Objavljen album nezaboravnih dueta

by pro 20, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Legenda hrvatske glazbe, Oliver Dragojević, u veličanstvenoj karijeri dugoj više od 50 godina svojim glasom i interpretacijom oduševljava brojnu publiku i obožavatelje. Njegov je specifični vokal osvojio i svijet, a većina pjesama nalazi se na raznim top listama najvećih hitova u povijesti hrvatske glazbe. Upravo zbog toga Oliver se smatra jednim od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u povijesti!

Iako je dugi niz godina Oliver istinska glazbena zvijezda, rado je prihvaćao suradnje s afirmiranim ali i mladim, manje poznatim izvođačima. Veliki broj suradnji i fantastičnih pjesama, baš kao i Oliverov 70. rođendan, bili su povod za objavu ove kompilacije. Gibonni, Kemal Monteno, Zorica Kondža, Vladimir Kočiš Zec, Tony Cetinski, Vanna, Elvis Stanić i Jasna Zlokić samo su neki od brojnih glazbenika s kojima je Oliver surađivao. A neki od najboljih dueta upravo su objavljeni na novoj kompilaciji Croatia Recordsa, “Dueti”, koja sadrži 17 odličnih suradnji koje ćemo zauvijek pamtiti! “Nije htjela” s Kemalom Montenom, “U ljubav vjere nemam” s Gibonnijem, “Kad mi dođeš ti” s Jasnom Zlokić, “Moj lipi anđele” s Harijem Rončevićem, “More” sa Slobodanom M. Kovačevićem, Meri, Doris i Tedijem, nezaboravni “Morski vuk” s Tonyjem Cetinskim, “Tu non llores mi querida” s Goranom Karanom te aktualni, veliki hit sa Željkom Bebekom “Ako voliš ovu ženu” nalaze se na ovom albumu.

Oliverovo ime uvijek će biti urezano zlatnim slovima u hrvatskoj glazbenoj povijesti, baš kao što je istaknuto na sjajnom dizajnu albuma “Dueti” iza kojeg stoji Ivo T. Montina. Urednik izdanja je Željko Mesar.

Najbolji poklon ovih blagdana

Oliver će, uz brojne druge glazbenike, sudjelovati na humanitarnom koncertu “Moja učiteljica se zove Nada” Rotary cluba Zagreb, ovoga petka, 22. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Božićni blagdani su vrijeme kada glazbu čujemo na svakom koraku, a najbolji poklon ovih blagdana može biti upravo kompilacija “Dueti” Olivera Dragojevića koju možete kupiti po cijeni od 79 kuna na prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim digitalnim platformama: