O, da! dRUMELODY oduševio publiku Ultra Europe 2019

by srp 16, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Zadivljujući ambijent festivala Ultra Europe 2019, maestralena produkcija zvuka i vizualnog doživljaja, tri dana je pozornica svjetske elite elektroničke glazbe, na kojoj su se smjenjivale zvijezde izvodeći najnovija muzička djela.

Na impresivnoj pozornici najvećeg lineup-a Ultra Europe 2019, u tri dana vrhunskog glazbenog spektakla – nastup je imao dRUMELODY.

Glazbeni festival Ultra Europe 2019 pravi je doživljaj za 150.000 posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta, a “Destination Ultra” je inovativan koncept, koji pored nezaboravnog doživljaja muzike, donosti veliku turističku i ekonomsku korist za loklanu zajednicu u Splitu i regiji, kao i promociju autora koji prate svjetske trendove u elektronskoj muzici.

“Bilo je zadovoljstvo nastupiti pred publikom iz cijelog svijeta, koja je vrlo dobro upućena u scenu elektoronske muzike i prati svjetske festivale. Poseno ističem organizaciju i tim profesionalaca Ultra Europe 2019, koji su stvorili fenomenalne uvjete da se autori mogu izraziti uz najbolju svjetska produkciju ovako zahtjevnih evenata. Nadam se da je i publika jednako tako uživala koliko i ja.” izjavio je Berin Tuzlić.