Naslovnica Vijesti Domaća glazba “Nuspojave” Gorana Bare & Majki najprodavaniji album u Hrvatskoj

“Nuspojave” Gorana Bare & Majki najprodavaniji album u Hrvatskoj

Podijeli objavu

“Nuspojave”, novi studijski album Gorana Bare & Majki objavljen 30. ožujka, u prvom tjednu prodaje stigao je na prvo mjesto HR Top 40 liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj! Odlična prodaja albuma pokazuje kako će album “Nuspojave” definitivno postati kultno izdanje koje svakom novom recenzijom opravdava status rock albuma godine!

HR Top 40 lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista prodaje albuma, a činjenica da je album “Nuspojave” odmah po izlasku stigao na prvo mjesto ide na čast cijeloj ekipi koja je radila na albumu, kao i Croatia Recordsu koja je snažno podržala Baretove kreativne procese. Rad producenta Marija Rašića i sjajne ekipe glazbenika (Berislav Blažević, Davor Rodik, Mario Rašić, Kruno Domaćinović i Alen Tibljaš) rezultirao je albumom koji je “autorski impresivniji, aranžmanski maštovitiji, svirački jači i snimateljsko-producentski bitno dorađeniji album, koji donekle iskače iz svega što je naš najkarizmatičniji rock pjesnik ikada snimio i objavio”, zaključio je naš ugledni glazbeni kritičar Aleksandar Dragaš.

Baretovi obožavatelji, kao i svi oni koji prate domaću glazbenu produkciju, prepoznali su odmah o kakvom se impresivnom albumu radi (sjajne fotografije Zorana Marinovića i likovno oblikovanje Daniela Illea vizualno su zaokružili cijelu priču) i nema sumnje da će se “Nuspojave” još dugo zadržati na listi najprodavanijih albuma.