NRVS LVRS i (The) Lesser Men ove subote u Zaboku

by lis 31, 2017Domaća glazba, Koncerti, Strana glazba, Vijesti

U subotu, 4. studenog s početkom u 21 sat u Zelenoj dvorani, u Zaboku nastupaju američki NRVS LVRS (Nervous Lovers) i zagrebački (The) Lesser Men. Odlična kombinacija dark popa i indie rock zvuka! Oba sastava će predstaviti svoja nova izdanja hvaljena od strane kritike i publike, albume Electric Dread i Bedrooms.

NRVS LVRS (Nervous Lovers) sanjivi je dark pop duo kojeg čine supružnici Andrew Gomez i Bevin Fernandez. U Zabok dolaze u sklopu europske turneje gdje promoviraju svoj novi album Electric Dread, koji je dobio izvrsne kritike. Očevici kažu da je njihov nastup nevjerojatno iskustvo, a koncert u Zelenoj dvorani jedinstvena je prilika da se u to i sami uvjerimo.

(The) Lesser Men četveročlani je bend iz Zagreba osnovan 2012. Čine ga Branko Skendžić (bubnjevi, udaraljke), Denis Brčić (bas gitara), Neven Svilar (gitara, vokal) i LesserManBasic (sintesajzer/klavijature, gitara, usna harmonika, vokal). Album Vacation Freeze izlazi 2014. (izdavač Noisy Night), (The) Better Girls EP 2015. (izdavač MyRoomRecords), a iste godine pridružuje im se Neven Svilar, kao stalni član te Vatroslav Miloš (vokal, gitara, harmona) kao stalni povremeni član. Album Bedrooms snimaju 2016., a 2017. potpisuju i izdaju za Geenger Records I Ammonite Records. Roba je još vruća.

Cijena ulaznice je 20 kuna.