Podijeli objavu

U protekla dva tjedna obogaćenog progama Rock&Off internet radija imali ste prilike poslušati emisiju “A što ti slušaš” u kojoj smo opet ugostili glazbene novinare i glazbenike s Rock&Off scene. Svoje playliste podijelili su s vama Vinko Ćemeraš, Ante Prgin Surka, Zvonimir Bučević Buč i Zoran Tučkar!

Osim najboljih pjesama, svi su otkrili i mlade i/ili neotkrivene bendove za koje bi voljeli da ih poslušate. Tako su se zavrtile pjesme bendova i izvođača: Ischariotzcky, J.R.AugustValentino Bošković, Čudnoređe, Miki SolusNika Turković, LovroMary MayAuguste. Spotove navedenih izvođača moći ćete vidjeti u emisiji PopRock.hr u narednom periodu kao preporuke glazbenika iz Rock&Off-a.

Emisija “Što ti slušaš?” idućeg tjedna ići će ponedjeljkom, srijedom i petkom u 12 sati (gosti su: Stjepan Vrečko u ponedjeljak i dvije specijalne emisije prije ljetne sheme), a reprize možete očekivati istog dana u 20 sati i idućeg u 9 sati ujutro.

Emisiju “Mala škola Rock&Off novinarstva predstavlja…” idući tjedan možete poslušati u utorak (gost: Goran Bare), nakon čega je emisija na ljetnoj pauzi do rujna.

Podsjećamo i na novu emisiju: “Mala škola Rock&Off novinarstva predstavlja…”.Riječ je o emisiji čiji je koncept temeljen na formi intervjua koje vode najuspješniji polaznici iz još jednog Rock&Off projekta – Male škole rock&off novinarstva.

Inga Đuđik, Petra Miloš, Katja Jukić, Irena Grgić i Zvonimir Mijatović istakli su se svojim radovima tijekom školice novinarstva i pri pokretanju emisija na Rock&Off radiju odmah su se odazvali pozivu za sudjelovanjem. Svoju ljubav prema glazbi i novinarstvu pokazat će kroz emisiju: „Mala škola Rock&Off novinarstva predstavlja…“, koja je koncipirana na razgovoru s izvođačima s Rock&Off scene i predstavljanju njihovog albuma.

Polaznici su samostalno kreirali pitanja i sami su slagali okvir svoje emisije – time pokazuju što su sve naučili u tromjesečnoj školi novinarstva te na taj način šire pozitivan angažman i svoju ljubav prema Rock&Off glazbi.

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira isključivo domaću rock&off glazbu. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.  Zamišljen je kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

Rock&Off radio može se slušati na web stranici Rockoff.hr, na Iskon TV-u na 825. poziciji te na mobilnoj aplikaciji Slooshaj.