Podijeli objavu

U ova izazovna vremena priliku za iskoristiti svaki trenutak u pozitivne svrhe odlučili su i mladi glazbenici Mateo Pilat i Stefany koji su obradili jednu od najdražih im pjesama.

Riječ je o velikom hitu u originalnoj izvedbi Massima i grupe Meritas „Odjednom ti“ koji su svojom interpretacijom ispraćeni pozitivnim komentarima i odličnim reakcijama.

Mladi glazbenici su svojim moćnim vokalima pokazali zašto slove za jedne od najperspektivnijih izvođača i zašto za njih kažemo da njihovo vrijeme dolazi.

Na klavijaturama ih je pratio Dominik Žuga Žagmešter koji je dodatno obogatio ovu interpretaciju.

Svoje oduševljenje nisu krile ni cure iz grupe Meritas: “Odjednom ti je pjesma iz razdoblja kad su se albumi stvarali kao svojevrsni dnevnici, kao prikaz jednog vremena u kojem su nastajali. To vrijeme je prošlo, ali u ovom vremenu i onom poslije, naše pjesme žive i na ovaj način – kad ih netko drugi zavoli i svojom interpretacijom ulije svoj život. Stefany i Mateo su dio nove generacije izvrsnih vokalista i zaista su jako lijepo iznijeli pjesmu uz svog pijanistu Dominika. Vjerujemo da će ih njihova publika i nagraditi za to. Bravo, čestitamo!“

Massimo je također na svom Inastagram profilu pohvalio mlade glazbenike kojima svaka podrška od ovako velikih imena na hrvatskoj sceni puno i znači.

Iza pjesme „Odjednom ti“ krije se poznati dvojac Ines Prajo i Arijana Kunštek koje su odavno prepoznale talent koji Mateo i Stefany posjeduju pa su tako uz njih od samih početaka. Njihova glazbena suradnja traje dugi niz godina, a autorice su zaslužne i za sve njihove singlove koje su dosad predstavili.

Još uvijek svi ostajemo doma, u karanteni smo, a najljepše je vrijeme kratiti uz hrvatsku glazbu i uz novu verziju pjesme “Odjednom ti” u izvedbi Matea i Stefany koji s nestrpljenjem iščekuju reakcije publike na novi zvuk dobro nam poznatog hita!

Ugodno se smjestite i poslušajte pjesmu uz koju nas vežu samo lijepa sjećanja, a ovi mladi glazbenici će vas svojom svježinom u glasu podsjetiti da možemo svi zajedno ovo prebroditi, a uz glazbu je sve lakše jer #glazbajelijekibijeg