Novo izdanje Croatia Recordsa album “Vrime je” Tommi Mischell

by kol 11, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Tommi Mischell hrvatska je kantautorica koja živi u Americi, a pjesme koje se nalaze na njezinom albumu “Vrime je” plod su uspješne suradnje hrvatskih i američkih glazbenika. Iako su pjesme snimljene u Sigma Sound Studios u Philadelphiji, uz mediteranski prizvuk kojim odišu sadrže i američku pop-jazz notu.

Na albumu se kao autori osim Tommi Mischell pojavljuju i prestižni hrvatski autori poput Ive Jagnjića, Drage Diklića, Dade Pastuovića i mnogih drugih. Za aranžman svih pjesama na albumu zaslužan je Allan Slutsky, priznati američki aranžer, gitarist, autor, producent te dobitnik Grammya. U skladbama na albumu je Tommi Mischell spretno ocrtala dalmatinsko sazvučje dok je američki aranžman skladbi nadodao notu smooth jazza s bogatom klasičnom orkestracijom.

dsa

Na albumu se nalazi 12 pjesama među kojima su singlovi “Brod u prolazu” i “Razapni jidra” te dvije pjesme koje je Tommi izvela na Melodijama Jadrana i Večeri dalmatinske šansone.

Pjesma “Modri kavez (Vrime je…)” kantautorski je uradak svestrane umjetnice Tommi Mischell s kojom će se predstaviti publici na Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2017., gdje će održati i solistički kocert te predstaviti ovo sjajno izdanje šibenskoj publici. Koncert Tommi Mischell u Šibeniku će se održati u srijedu, 16. kolovoza sa početkom u 21 sat u prekrasnom ambijentu tvrđave Barone.

Album “Vrime je” kupite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna, kao i na poveznicama: