Novim singlom ‘Bit ću tvoje oči’ Jacques Houdek pomiče granice domaće glazbene produkcije

Podijeli objavu

Izvrsnost u svakom glazbenom izričaju u kojem se okuša, kod Jacquesove je brojne publike navika, ali svaki je novi singl faktor iznenađenja koji izaziva velik interes ljubitelja kvalitetne glazbe.

„Bit ću tvoje oči“ četvrti je u nizu singlova kojima Jacques pomiče granice domaće glazbene industrije iskoračivši prema namodernijoj produkciji. „Pravi sretnik“ je početkom 2018. najavio tu veliku promjenu koja je naišla na odlične reakcije čiji se odjek pojačavao singlovima „Sam“ i „Srce“ koji su mjesecima na svim top listama najemitiranijih pjesama. Afirmativni tekst snažne poruke i neodoljivi plesni ritam upakirani u svjetsku produkciju Bojana Šalamona Shalle svrstavaju novi Jacquesov singl među najprogresivnije pjesme ove godine. Jacques nastavlja plodnu suradnju s autoricom glazbe i teksta Andreom Čubrić, a za inovativni videospot zaslužan je redatelj Dario Lepoglavec kojemu su inspiracija bile boje kao simbol životnog optimizma.

Foto: Damjan Fiket

Do kraja godine publika može očekivati još jedan Jacquesov singl autora Ante Pecotića, čime će Gospodin Glas zaokružiti najplodniju glazbenu godinu do sada, s čak 5 singlova čime najavljuje novi studijski album koji će izaći 2019. u izdanju RTL Musica.

Foto: Damjan Fiket

Svi Jacquesovi obožavatelji uskoro će u njegovim britkim komentarima moći uživati u novoj sezoni RTL-ova showa „Zvijezde“ jer je dio zanimljivog žirija kojeg čine i Nina Badrić, Petar Grašo, Tonči Huljić te Andrea Andrassy. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati.