Podijeli objavu

Elektro dvojac „Vanillaz”, objavio je danas novi singl, pravu ljetnu himnu pod nazivom „Remember”!

Stihovi pjesme otkrivaju nevjerojatan osjećaj učenja iz vlastitih pogrešaka, osobnog rasta i mudrosti. Sve to prate violine koje je snimio Renato Marquez iz Klingande. Na ovoj pjesmi im se vratio Haight Ashbury kojeg su ugostili na lanjskom ljetnom hitu „Sunshine”.

Foto: Floris van bergen

„Čim sam čuo violine, znao sam da je ova pjesma nešto posebno. Ovaj singl je poprilicno osoban jer nas podsjeca na sve divne trenutke koje smo prolazili tokom nase karijere. Renato je napravio uistinu sjajan posao, u potpunosti je transformirao i zadivljujuće oživio pjesmu”, kaže Marko.

Ako još niste čuli za Vanillaz, oni nikako nisu novo ime na elektronskoj sceni. Miha Pajk i Marko Bucić, dogogodišnji su prijatelji koji već godinama djeluju na elektronskoj međunarodnoj sceni. Nakon što su nastupili na festivalima diljem svijeta (Ultra Europe, Miami Music Week, Kings Day Netherlands, ADE, MTV Europe, WMC Miami, Umaginaton, ATP.), potpisali su za GPM management u LA-u i dance label Thrive/Sony. Prvi singl za tu izdavačku kuću emitiran je na stotinjak radio postaja, a ušao je i u nekoliko top 30 na pop ljestvicama.

Foto: Mario Dragicevic

Unatoč nastupima na brojnim Festivalima, Vanillaz jedva čeka ovogodišnji nastup na Ultra Europe u Splitu jer će to biti prvi put da domaći glazbenici nastupaju na glavnoj pozornici te naravno nastup na Ultri Korea u Seulu!

Publici su se nedavno, prije pjesme „Remember”, predstavili obradom Dire Straitsa „Sultans Of Swing (feat. MZKA)”, a do kraja godine planiraju objaviti još nekoliko singlova i marljivo raditi na svjetskoj karijeri. Dodatna motivacija im je i to što su njihove radove podržali i poznati glazbenici kao što su Tiesto, Martin Garrix, Klingande i David Guetta.