Podijeli objavu

Poznati Balašević tribute bend Neki Novi Klinci u subotu, 10. veljače ponovno je pred zagrebačkom publikom. Ovaj put uz posebnu prigodu, a to je proslava 11. rođendana. Prvi nastup imali su 14. veljače daleke 2007. godine te od tada svake godine oko Valentinova slave rođendan.

Neki Novi Klinci jedini su hrvatski Balašević tribute band, za koji se ideja rodila sada već daleke 2006. godine, među grupom prijatelja. Krajem te iste godine bend je započeo s prvim probama na zagrebačkoj Trešnjevci. Nakon nekoliko mjeseci probi, “skidanja” i uvježbavanja Đoletovog repertoara, Klinci su se odvažili na svoj prvi javni nastup i predstavili su se zagrebačkoj publici. Namjerno ili slučajno, više nije ni važno, dogodilo se to na Valentinovo 14. veljače 2007. godine, a njihova uspješna priča od te večeri traje i danas.

Klinci će i ovom prilikom publiku razveseliti svojim verzijama Balaševićevih pjesama pa vjerujemo da će svi iskreni obožavatelji novosadskog kantautora ponovno doći na svoje.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, odnosno 40 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici u radno vrijeme kluba.