Novi hit Sergeja Ćetkovića s duom Who see

by srp 31, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Sergej Ćetković ovo ljeto provodi radno pa je između mnogobrojnih nastupa širom regije iskoristio nekoliko srpanjskih dana da u Kotoru i Bokokotorskom zaljevu snimi spot za novu pjesmu „Pusti probleme“ i publici priredi neočekivano iznenađenje u vidu novog hita, koji se razlikuje od svega što je do sada snimio.

Foto: Event media

Poznat po emotivnim baladama, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora ovog puta se odlučio na drugačiji glazbeni korak. S prijateljima, Dejanom Dedovićem i Mariom Đorđevićem, poznatijim kao Deda i Noyz iz dua „Who See“, tvorcima velikog hita „Đe se kupaš“, pravi specifičnu kombinaciju pop i hip-hop zvuka, koja pjesmi daje retro prizvuk, notu duhovitosti i pozitivne energije, a mediteranskim ritmom, vedrinom i šarmom osvaja na prvo slušanje.

– Poruka ove pjesme je da na trenutak moramo prekinuti ovaj prebrzi tempo svakodnevnice i razmisliti o tome šta su nam prioriteti u životu. Potrebno je da se, koliko god možemo, posvetimo sebi i dragim ljudima, zaboravimo na probleme i prepustimo stvarima zbog kojih se osjećamo dobro. Brige neće nestati ali moramo pronaći balans i zadržati optimizam. Važno je vjerovati da će sve biti dobro, da se ne opterećujemo stvarima koje ne možemo promijeniti, a zbog kojih one važne prolaze pored nas i ne primjećujemo ih. Često je, zaista, dobro reći neka ide kako ide, neka bude kako biti mora, spremiti kofere, isključiti telefone i nekoliko dana odvojiti samo za sebe i drage ljude – ističe Ćetković. Pjevač kojeg žene obožavaju ovu pjesmu je napravio s, kako kaže, najboljim crnogorskim sastavom, a želja za suradnjom napokon je urodila novim hitom.

– Već dugo čekamo priliku za suradnju ali vrijedilo je i vjerujem da smo napravili kvalitetnu stvar uz koju će se ovog ljeta plesati na plažama i u klubovima širom regije. Nadam se da će ljudi uz nju postati vedriji, sretniji i bolje raspoloženi – dodaje Sergej, kojeg su pohvalili i dečki iz benda Who See.

Foto: Event media

– Sergej je naš superstar, jedan od najvećih! Kad je tako onda je velika čast biti s njim na istoj traci. Pjesma je opuštenija i kao takva nije bila pretežak zadatak, a osim toga sa Sergejem je komunikacija veoma laka, tako da smo sve uključujući i spot brzo završili – kažu Deda i Noyz.

Glazbu za pjesmu “Pusti probleme” radio je Sergej, koji je s Dejanom i Mariom pisao i tekst, aranžman potpisuju Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je direktor fotografije, a redatelj spota Želimir Križov.

Crnogorski kantautor u sklopu ljetne turneje posjetio je i Hrvatsku pa je jučer u makarskom Ljetnom kinu održao koncert za pamćenje. U njegovim izvedbama i baladama hrvatska publika moći će uživati 8. kolovoza na opatijskom Ljetnoj pozornici