Novi duet na estradi! Beta i Roko snimili spot za pjesmu ‘Ima boljih’

by kol 30, 2019Domaća glazba, Festivali, Nova izdanja, Vijesti

Pjesma „Ima boljih“ autora Predraga Martinjaka bila je dovoljno jak motiv mladim glazbenicima Beti Sudar i Roku Vuškoviću da snime svoj prvi duet koji će uživo izvesti na Aurea festu u Požegi 30. kolovoza.

Snažna pop pjesma zanimljivog teksta svidjela im se na prvu, a probno je snimanje pokazalo da im se vokali odlično slažu.

Na usporedbe s hit duetom Lady Gage i Bradleya Coopera duhovito kažu da su podjednako zgodni, a da ih njihov istovremeno emotivan i profesionalan pristup glazbi inspirira. Za pjesmu su snimili dojmljiv videospot nadahnut country estetikom u režiji Izoom produkcije na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba gdje su ih oduševili predivni konji s kojima su snimali romantične scene šetnje udvoje.

„I Beti i meni ovo je prvi duet i sretan sam što smo dobili priliku snimiti ovako dobru pjesmu. Družimo se i privatno pa će nam vrijeme provedeno u promociji pjesme poslužiti za dobru zezanciju. Jedva čekamo nastup na Aurea festu o kojem sam čuo sve najbolje“, kaže svestrani kantautor Roko, akademski obrazovani saksofonist koji svira i gitaru, a predaje glazbenu teoriju na Učiteljskom fakultetu.

Za atraktivnu Betu ovoga ljeta bilo je malo prilike za odmor jer je uz snimanje dueta bila okupirana i promocijom svog novog samostalnog singla „Ja sam ta“ koji je dospio na nacionalnu top listu najvrćenijih pjesama, a o iskustvu snimanja spota i samoj pjesmi koju vrijedno uvježbava s Rokom kaže:
„Iako sam iz Slavonije, ovo mi je bio prvi susret s konjima i trebalo mi je neko vrijeme da se opustim uz te divne, ali i zastrašujuće velike životinje, no brzo smo se sprijateljili. Jako sam ponosna na ovaj duet s Rokom, tekst pjesme me kupio na prvu i veselim se svom drugom nastupu pred požeškom publikom“.