Podijeli objavu

Pjesma „Ima boljih“ autora Predraga Martinjaka bila je dovoljno jak motiv mladim glazbenicima Beti Sudar i Roku Vuškoviću da snime svoj prvi duet koji će uživo izvesti na Aurea festu u Požegi 30. kolovoza.

Snažna pop pjesma zanimljivog teksta svidjela im se na prvu, a probno je snimanje pokazalo da im se vokali odlično slažu.

Na usporedbe s hit duetom Lady Gage i Bradleya Coopera duhovito kažu da su podjednako zgodni, a da ih njihov istovremeno emotivan i profesionalan pristup glazbi inspirira. Za pjesmu su snimili dojmljiv videospot nadahnut country estetikom u režiji Izoom produkcije na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba gdje su ih oduševili predivni konji s kojima su snimali romantične scene šetnje udvoje.

„I Beti i meni ovo je prvi duet i sretan sam što smo dobili priliku snimiti ovako dobru pjesmu. Družimo se i privatno pa će nam vrijeme provedeno u promociji pjesme poslužiti za dobru zezanciju. Jedva čekamo nastup na Aurea festu o kojem sam čuo sve najbolje“, kaže svestrani kantautor Roko, akademski obrazovani saksofonist koji svira i gitaru, a predaje glazbenu teoriju na Učiteljskom fakultetu.

Za atraktivnu Betu ovoga ljeta bilo je malo prilike za odmor jer je uz snimanje dueta bila okupirana i promocijom svog novog samostalnog singla „Ja sam ta“ koji je dospio na nacionalnu top listu najvrćenijih pjesama, a o iskustvu snimanja spota i samoj pjesmi koju vrijedno uvježbava s Rokom kaže:
„Iako sam iz Slavonije, ovo mi je bio prvi susret s konjima i trebalo mi je neko vrijeme da se opustim uz te divne, ali i zastrašujuće velike životinje, no brzo smo se sprijateljili. Jako sam ponosna na ovaj duet s Rokom, tekst pjesme me kupio na prvu i veselim se svom drugom nastupu pred požeškom publikom“.