Podijeli objavu

Mnogi Drugi otvaraju novi ciklus FonoKinoteke 19. listopada.

Mnogi Drugi osnovani su u Zagrebu, a u sadašnjoj formaciji nastupaju od 2014. godine. Tada ujedno i rade zaokret u akustične vode, gdje do danas uspješno rastu, lupaju i udaraju. Uz bogate akustične gitare, izražajan bas vokal i dinamičnu ritam sekciju, u njihovu glazbenu priču sjajno se uklapa “haustorovska” truba, a brass sekcija jednako dobro zaokružuje trombonom. Sviraju po raznim festivalima, među kojima i na Špancirfestu kao predgrupa Manu Chao. Album prvjenac simboličnog naziva “Prvi” izlazi krajem 2017. godine za Croatia Records i nailazi na odličan odaziv publike i kritike.

Koncertu prethodi premijera glazbenog dokumentarnog filma “Dok nas glazba ne rastavi”, redateljice Anite Nadj. Film prati sedmoricu članova benda Mnogi Drugi u njihovom pomaknutom svijetu punom melodija i igre riječima, kroz tri godine festivala i klupskih svirki. Razgovori s dečkima iz benda popraćeni su snimkama s koncerata te situacijama prije i poslije istih. Film će biti prikazan u 20 sati, dok će koncert početi u 21:30 sati.

Ulaznice možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna u sustavu i na prodajnim mjestima ulaznice.hr te na blagajni kina. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 45 kuna.