Novi album Željka Bebeka “Ono nešto naše” predstavljen u centru Zagreba pred mnogobrojnom publikom!

by ruj 14, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Predstavljanje Bebekovog novog studijskog albuma “Ono nešto naše”, sinoć je ispred Music shopa i Caffe bara “Nova ploča” u Bogovićevoj ulici u Zagrebu došlo pozdraviti 200-tinjak ljudi, njegovih suradnika, prijatelja i publike koja je nestrpljivo čekala na susret s legendarnim pjevačem. S obzirom na posebnu priliku, Bebek je uživo izveo nekoliko pjesama – “Gdje sam bio”, „Prvak svijeta“, „Ono nešto naše“ i „Ja po kafanama“, a potom je, ponesen odličnom atmosferom otpjevao i pjesme „Loše vino“ i „Selma“, neke od najvećih hitova Bijelog dugmeta, pjesme koje su u njegovoj izvedbi i danas nenadmašne.

Bebek se posebno zahvalio suradnicima koji su radili na njegovom albumu

Prvenstveno Branimiru Mihaljeviću, glazbenom producentu cijelog albuma i autoru glazbe većine pjesama, ali i ostalim autorima koji su mu došli čestitati, Antoniji Šoli, Fayi i Nenadu Ninčeviću. Upravo zahvaljujući Ninčevićevim tekstovima, novi album Bebeka krase dvije prekrasne balade – “Ljubav k’o iz pjesme” i duet koji je već osvojio regiju „Ako voliš ovu ženu“. Bebek ni ovog puta nije mogao sakriti suze zbog pjesme koju je otpjevao s još jednom legendom, Oliverom Dragojevićem.

“Kada muškarac na ovakav način pokaže osjećaje, a mi muškarci to znamo i možemo, onda to žene posebno cijene i nagrade”, rekao je ganuti Bebek.

Sin ide tatinim stopama

Bebek je pored sebe imao i posebnog gosta, svog sina, Zvonimira Bebeka ,14-ogodišnjaka koji ga je na gitari pratio u naslovnoj pjesmi albuma “Ono nešto naše”, a zbog svoje odlučnosti u glazbenom napredovanju, ovog simpatičnog mladića viđat ćemo sve češće na koncertima.

 

Posebno iznenađenje Bebeku priredila je njegova diskografska kuća Croatia Recordskreativna direktorica Nikolina Mazalin poklonila mu je uokvirenu naslovnicu njegovog albuma na kojoj je uz Bebeka i njegova supruga Ružica. Budući da se ipak radilo o trenutku koji je trebalo proslaviti, slavljenička torta bila je neizbježna, a posebno su joj se obradovali mnogobrojni prolaznici koji su uz neočekivano slavlje dobili autogram i fotografiju s omiljenim pjevačem.

Foto: Krume Ivanovski