Novi album Taylor Swift

by stu 11, 2017Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nakon tri duge godine, iščekivani studijski album Taylor Swift ugledao je svjetlo dana, i nosi naziv „Reputation“. Izdanje je najavljeno singlom „Look What You Made Me Do“, a komadiće novog zvuka Taylor je predstavila i kroz naknadno objavljene pjesme „…Ready For It?“, „Gorgeous“ te „Call It What You Want“. Novi album hrvatskoj publici trenutno nije dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, a u fizičkom obliku očekujemo ga u narednim tjednima.

Taylor Swift – “Reputation”

Šesto studijsko izdanje donosi 15 pjesama, a nasljeđuje iznimno uspješan album „1989“ iz 2014. godine. Taylor je na izdanju „Reputation“ surađivala s glazbenim imenima kao što su Max Martin, Shellback i Ali Payami, što ga čini njenim produkcijski najkompleksnijim izdanjem. Ipak nije se sve promijenilo, jer i utjecaj njenog dugogodišnjeg suradnika – producenta Jacka Antonoffa, nije ostao nezamijećen.

Kritika se već složila kako je Taylor ponovno isporučila odličan album, a sudeći prema rekordnim brojkama streamova i YouTube pregleda singla i videospota „Look What You Made Me Do“ te pjesme „…Ready For It?“, i publici se itekako sviđa novi smjer kojim je krenula Taylor Swift.