Novi album Taylor Swift „Reputation“ dostupan i u prodaji

by stu 28, 2017Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Taylor Swift nedavno je predstavila svoj novi studijski album „Reputation“, koji je sada hrvatskoj publici dostupan u prodaji i u fizičkom obliku.

Tri duge godine čekali smo novi studijski album Taylor Swift, a Taylor je iščekivanje nagradila izdanjem „Reputation“. Album je najavljen singlom „Look What You Made Me Do“, a komadiće novog zvuka Taylor je predstavila i kroz naknadno objavljene pjesme „…Ready For It?“, „Gorgeous“ te „Call It What You Want“.

Produkcijski najkompleksnije izdanje

Šesto studijsko izdanje sadrži 15 pjesama, a nasljeđuje iznimno uspješan album „1989“ iz 2014. godine. Taylor je na izdanju „Reputation“ surađivala s glazbenim imenima kao što su Max Martin, Shellback i Ali Payami, što ga čini njenim produkcijski najkompleksnijim izdanjem. Ipak, iako je novim albumom predstavila novi zvuk nije se sve promijenilo, jer i utjecaj njenog dugogodišnjeg suradnika – producenta Jacka Antonoffa, nije ostao nezamijećen.

Kritika se već složila kako je Taylor ponovno isporučila odličan album, a sudeći prema brojci od 1,2 milijuna prodanih nosača zvuka u tjednu objave te broju streamova i YouTube pregleda singla i videospota „Look What You Made Me Do“, kao i pjesme „…Ready For It?“, publici se itekako sviđa novi smjer kojim je krenula Taylor Swift.

Album „Reputation“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Google Playa te u fizičkom CD obliku.