Podijeli objavu

Popularna Taylor Swift svakim novim izdanjem svijet glazbe dodatno obogaćuje precizno satkanim i autentičnim pjesmama.

Upravo su te pjesme dokaz da se radi o glazbenici koja ima jasnu viziju svake svoje nadolazeće ere, u kojoj iznova isprepliće komplementarne vizualne i auditivne segmente. Novo poglavlje u karijeri jedne od najutjecajnijih glazbenica suvremene glazbe započelo je objavom njenog novog, sedmog studijskog izdanja upečatljivog naziva „Lover“.

Hrvatska publika album „Lover“ može slušati na radijskom eteru, Deezeru i Google Playu, a fizičko izdanje je dostupno u prodaji putem Cedeterija.hr i u svim hrvatskim CD shopovima.

Album „Lover“ sadrži 18 pjesama, koje je Taylor producirala uz tim sastavljen od nekih od najboljih producenata današnjice, a među njima su se našli Grammyjima nagrađeni Joel Little (Jonas Brothers, Shawn Mendes, Imagine Dragons) i Jack Antonoff (Lorde, Lana Del Rey, Sia). Kao što sugerira naziv albuma, motivi koji prevladavaju albumom „Lover” romantične su prirode: „Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.“, objasnila je popularna američka glazbenica.

Prije objave albuma obožavatelji su imali priliku čuti četiri pjesme koje su nagovijestile novo izdanje. To su naslovna „Lover“, „You Need To Calm Down“, „The Archer“ te poletna i pastelna „ME!“, čiji videospot trenutno broji više od 250 milijuna pregleda.

Netom prije objave albuma, Taylor je premijerno uživo prikazala službeni videospot za pjesmu “Lover”. Spot je u samo 10 sati skupio više od 4 milijuna YouTube pregleda.

Kako bi proslavila 13 godina otkako objavljuje albume, Taylor je odlučila nagraditi svoje vjerne obožavatelje koji čine neizostavan dio ove uzbudljive glazbene priče. Osim u standardnom izdanju, „Lover“ je dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja ekskluzivno sadržavaju stranice njenih dnevnika, a među njima su se našli i ručno ispisani tekstovi pjesama, fotografije i crteži. Upravo su i te verzije albuma od sada dostupne u prodaji i hrvatskim fanovima, putem Cedeterija.hr i u svim boljim CD shopovima.

Što se tiče top-listi, dakako, pošlo joj je za rukom naći se na #1 pozicijama raznih albumskih lista diljem svijeta, a svakako vrijedi istaknuti kako se trenutno svih 18 pjesama s albuma nalazi na cijenjenoj Billboard Hot 100 listi, od čega su „You Need To Calm Down“ i „Lover“ unutar Top 10. Što se tiče Hrvatske, navedene pjesme nalaze se u Top 20 Airplay Radio Charta, kao i u Top 100 dnevno najslušanijih pjesama na Deezeru!

Uoči objave novog albuma, Taylor je udružila snage s modnom ikonom Stellom McCartney i predstavila modnu kolekciju inspiriranu estetikom njenog novog studijskog izdanja. Odjeća je napravljena od eko-prijateljskih materijala te sadrži raznolike printeve, među kojima su i tekstovi pjesama koje su se našle na novom albumu.