Podijeli objavu

Marko Škugor, kojeg od milja još nazivaju i šibenskim slavujem, predstavlja svoj drugi album nazvan prema duetu s Oliverom Dragojevićem ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’!

Jedanom od najpoznatijih dalmatinskih tenora, Marku Škugoru, je u nekoliko godina uspjelo ono o čemu mnogi pjevači sanjaju. Osvojio je prve nagrade na Splitskom festivalu i Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, godišnje ima preko 100 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji, čak 12 dana unaprijed je rasprodao svoj prvi koncert u Lisinskom, a njegove pjesme mladenci odabiru za prve plesove. Uz to je magistrirao financije na Ekonomskom fakultetu, te vodi miran obiteljski život uz suprugu i dva sina.

Sada predstavlja svoj drugi album ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’, koji je kao i njegov album prvijenac ‘Dalmatinska vilo’ objavila izdavačka kuća Scardona.

Album sadrži niz ljubavnih pjesama, stoga ne čudi što ga je Marko posvetio upravo svojoj supruzi Ivani. Ističe se svakako naslovni duet koji je Marko otpjevao s Oliverom Dragojevićem, a u kratkom roku osvojio srca brojih slušatelja, pogotovo mladenaca koji upravo uz ovu pjesmu uplešu u bračnu luku.

– Dragi svi, pred Vama je jedna prekrasna ljubavna priča u koju je utkano mnogo rada i ljubavi. Mislim da se svi mogu pronaći barem u jednoj od ovih pjesama, a posebno mi je drago da album nosi ime po pjesmi koja je mnoge uvela u zajednički život i izazvala mnoge suze radosnice – “Samo s tobom sam upoznao ljubav”.

Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ove glazbene priče, kao prvo autorima, a posebno Vinku Barčotu koji je napisao najveći broj pjesama, uključujući i već spomenutu pjesmu – duet s legendom, Oliverom.

Nadam se da ćete uživati slušajući ovaj album u jednakoj mjeri kao što smo mi uživali stvarajući ga – kazao je Marko Škugor ususret izlasku albuma.

Čak četiri pjesme na albumu potpisuje veliki hitmaker s Korčule, Vinko Barčot, koji svojom glazbom i stihovima uvijek uspije pronaći put do slušatelja. Zanimljivo je istaknuti da album sadrži i dvije pobjedničke pjesme, s pjesmom “Ka’ dica” Marko je pobjedio na Splitskom festivalu 2017., a s pjesmom “Samo ti si” je osvojio prvu nagradu publike na šibenskoj šansoni 2016.

Ovog puta Marko je odlučio sudjelovati na albumu i kao autor, te potpisuje glazbu za pjesme ‘Usrid srca mog’ i ‘Taman si mi mira’.

Valja istaknuti i aktualnu pjesmu ‘Ako projdemo’ koju potpisuju Miro Buljan i Neno Ninčević, a u spotu se pojavila i predivna Ivana Ergić. Album završava bonus pjesmom ‘To Victory’ koju je Marko izveo u duetu s kaštelanskom klapom Cambi, a to je engleski prepjev njihovog hita ‘Do pobjede’.