Naslovnica Vijesti Domaća glazba Novi album Luke Nižetića od danas u prodaji!

Novi album Luke Nižetića od danas u prodaji!

Podijeli objavu

Nakon 6 godina od zadnjeg dugosvirajućeg albuma popularni splitski glazbenik objavio je svoj novi peti po redu studijski uradak na kojem se našlo 12 numera. Od svojih dosadašnjih izdanja Luka je na njemu radio najduže. Prvi, istovremeno najavni singl ‘Vječno’ objavljen je još 2013. dok se posljednji ‘Voli me kao kiša’ publici predstavio prošle godine.

‘Ako bi gledali kao cjelinu ovaj album sam radio najduže do sada, no zapravo tijekom tog perioda dinamika izbacivanja singlova je bila dva puta godišnje tako da sam bio prisutan cijelo vrijeme u eteru. Nisam se žurio s njegovim objavljivanjem, išao sam singl po singl od kojih je svaki dobio i svoj prateći video broj. Album ‘Ljubav je mukte’ slobodno mogu tretirati kao svojevrsni ‘Best of’ moga rada u proteklih 6 godina.’ istaknuo je Luka te nastavio ‘Album je protkan šarolikim glazbenim stilovima na što su utjecali i sami autori s kojima sam surađivao. Svaka pjesma je cjelina za sebe, a kada sad slušam ovu kompilaciju ovo sam zapravo ja, eklektičan, radostan i sjetan.’

Od autora koji su ostavili svoj potpis na albumu našlo se vrlo šaroliko društvo i to Babydooks, Predrag Martinjak, Branimir MIhaljević i Aljoša Šerić. Neke skladbe su do sada u eteru i među publikom dobile pravi status hita kao što su ‘Amsterdam’, ‘Vječno’, ‘Ljubav je mukte’, te duet s Lanom Jurčević ‘Od najgorih najbolji’, a po prvi put možemo čuti i Luku u tamburaškoj izvedbi gdje je u pjesmi ‘Kad ljubav umiri proljeće’ suradnju imao s Tamburašima za dušu.