Novi album: “Karlovačko RockOff – Festival novog zvuka 2017.”

by ruj 29, 2017Domaća glazba, Festivali, Koncerti, Vijesti

Osamnaest finalista ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala s isto toliko novih pjesama odsad možete pronaći na novom CD-u u nakladi Croatia Recordsa “Karlovačko RockOff – Festival novog zvuka 2017.” Izvođači koje je odabrao stručni žiri u sastavu Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti), producent Denis Mujadžić Denyken i umjetnički direktor festivala Hrvoje Horvat predstavit će se publici na četiri ovojesenska koncerta u Rijeci, Splitu i Zagrebu, a najbolji među njima nastupit će u superfinalu, 3. studenog 2017. u zagrebačkom Show Show Industry Katranu.

Pojedine pjesme već se duže vrijeme nalaze u radijskom eteru

Na albumu su predstavljeni aktualni singlovi izvanrednih mladih izvođača i bendova: Audio Detektiv, Manntra, Cubies, EOT, Ti, ja i moja mama, Garage in July, Scarlet Notes, Mirna, Matt Shaft, Mel Camino, Nezahvalnici, Jam Ritual, Dosh Lee & MS Bing, Mjuzikl, DNO, Harvo jay, The Miceks i Brain Holidays. Pojedine pjesme već se duže vrijeme nalaze u radijskom eteru poput debitantskog singla čakovačke grupe Audio Detektiv Malo vremena za nas” ili pjesme “Uranjam” varaždinske rock četvorke Jam Ritual.

“Popis od 18 odličnih izvođača i činjenica da Karlovačko RockOff u svom četvrtom izdanju dolazi u Rijeku, Split i na tri završna koncerta u Zagrebu, osigurava još bolju promociju najboljeg od aktualne hrvatske rock i pop glazbe. Znajući koliko je dobro bilo proteklih godina, sa sigurnošću možemo najaviti da će ove biti još zanimljivije. Ako je festivalski CD čvrsti dokaz o kako se dobrim glazbenicima radi, koncerti uživo dodat će onu presudnu završnu notu na atraktivne festivalske provode uživo“, izjavio je Hrvoje Horvat.

Na festivalu su se predstavili i mnogobrojni popularni izvođači

Karlovačko RockOff dosad se pokazao kao odlična platforma za lansiranje novih glazbenih imena i predstavljanje njihovog stvaralašta u eteru, medijima i na koncertnim pozornicama. Podsjetimo, pobjednici prvog izdanja RockOffa su M.O.R.T. koji su u nakladi Croatia Recordsa objavili dva hvaljena albuma te osvojili dvije nominacije za glazbenu nagradu Porin, laureat druge sezone je bend Gretta, dok su prošle godine najbolji bili dečki iz makarskog benda Rezerve. Na festivalu su se predstavili i mnogobrojni popularni izvođači kao što su Sara Renar, Ante Cash, Judette, Mangroove, Silente, Markiz, Big Strip Gorila, Gatuzo, Sane i drugi, a iza njih su brojni koncerti, objavljena izdanja i nagrade.

Album “Karlovačko RockOff” nabavite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima: