Novi album Crvene jabuke u limitiranom božićnom izdanju

by pro 16, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Blagdanskoj atmosferi svakako će pridonijeti novi album Crvene jabuke u limitiranoj božićnom izdanju “Crvena jabuka – Christmas Limited Edition”. Na ovom albumu nalaze se neki od najvećih hitova Crvene jabuke kojima oduševljavaju sve generacije već preko tri desetljeća. Božićnu kompilaciju otvaraju pjesme “Bijeli Božić” koju je Žera otpjevao sa Sašom Lošićem još 1996. godine i “Kad se kazaljke poklope” koju je Crvena jabuka otpjevala davne 1990. godine.

Nova verzija pjesme “Stvoreni za tugu”

Osim prigodnih, na ovom se izdanju nalaze i pjesme “Ne dam da ovaj osjećaj ode”, “Da mi je do nje”, “Tvoga srca vrata”, “Sve što sanjam”, te veliki prošlogodišnji hit “Dolly Bell” kao i ostale balade zbog kojih Crvenu jabuku nazivaju najromatničnijim bendom u regiji. Na ovom albumu je i nova verzija pjesme “Stvoreni za tugu”, koju potpisuje Dragomir Herendić Dragianni.

Iza Jabuke još je jedna uspješna koncertna godina koju je obilježila i kanadsko-američka turneja, a uskoro ih očekuje i veliki božićni koncert u sklopu programa “The Best Classic kluba” The Best u Zagrebu. Koncert će biti održan 21. prosinca s početkom u 20 sati s cijenom ulaznice od 60 kuna. To će biti prilika da Jabuka predstavi novi singl, ali i da u pravom božićnom duhu zaključe glazbenu godinu uz želju za još boljom 2018. godinom!