Podijeli objavu

Bez ikake najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – ‘Sky Full Of Song’! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7” vinil.

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

‘Ova je pjesma ‘pala s neba’, u svojoj potpunoj formi’ otkriva Florence o novom materijalu i nastavlja ‘Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.’

Record Store Day vinilno izdanje ‘Sky Full Of Song’ će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku ‘New York poem’ (For Polly), pjesmu uzete iz knjige ‘Useless Magic’ kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.