Home Nova izdanja Nova pjesma, novi zvuk – nova Taylor!

Nova pjesma, novi zvuk – nova Taylor!

0
Nova pjesma, novi zvuk – nova Taylor!

U potpunosti iznenada i neočekivano – jednostavno u svom stilu, Taylor Swift je putem društvenih mreža prije svega dva dana otkrila kako 10. studenog možemo očekivati njen novi studijski album, naslova „Reputation”.

Uz najavu novog albuma, otkrila je i da će ovog petka objaviti i prvi singl s albuma! I bi tako – petak je stigao, a s njim i „Look What You Made Me Do”, nova pjesma kojom je Taylor predstavila drugačiji zvuk od onog na koji nas je navikla – a stihom „I’m sorry, but the old Taylor can’t come to the phone right now. Why? Oh, ’cause she’s dead” na kraju pjesme jasno dala do znanja da je vrijeme za potpuno novu Taylor eru!

Pjesma „Look What You Made Me Do” mješavina je pop, dance i house žanrova, a mnogi će prepoznati i sampleRight Said Fred hit-singla „I’m Too Sexy”, iz 1991. Hrvatskoj je publici dostupna putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi.

Kako je već ranije istaknuto, ovo je najavni singl njenog iščekivanog novog studijskog izdanja – „Reputation” će za Taylor biti šesti po redu album, a nasljeđuje iznimno uspješan album „1989″ iz 2014. (zar je prošlo već toliko?), koji joj je donio brojna priznanja, uključujući i tri Grammy nagrade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here