Nova pjesma i video spot ‘Svaka tvoja laž’, Tonyja Cetinskog vladaju eterom!

by srp 2, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Dva tjedna, bila su dovoljna da nova pjesma i video spot Tonyja Cetinskog ‘Svaka tvoja laž’, osvoji publiku, a na YouTube-u broji respektabilnih, gotovo šestopedeset tisuća pregleda.

‘Svaka tvoja laž’, dolazi sa aktualnog albuma ‘Kao u snu’, a reakcije radijskih urednika, ali i publike na samu pjesmu su i više nego fantastične!

Dok eterom ‘plove’ aktualna pjesma i spot, Tony se zajedno sa bendom i cijelom ekipom, priprema za iduću ‘postaju’ koncertne turneje #samoljubav – 12.07. SC Kantarevac, Mostar.

Svoju ulaznicu već danas možete kupiti OVDJE ili na prodajnim mjestima; Mepas Mall Mostar, Poslovnice Globtoura (Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje).

Kako je ovaj spot potpuno drugačiji od prijašnjih, tako vas ovoga puta vodimo iza kulisa samog snimanja.

Otkačeni ‘Muppet’, našao se u ulozi poznatog pjevača, kojeg pratimo u njegovim dogodovštinama iz noćnog provoda u društvu prijatelja, a sve to rezultat je propalog dogovora sa djevojkom.

Sam scenarij video priče, osmislio je Tony, a sve to kreativno u djelo je pretvorio redatelj Paolo Gentilini, koji potpisuje spotove ‘General bez činova’ i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’.

Za Muppet nalik na Tonya, koji je oduševio gledatelje, zaslužan je tim iz Zagrebačkog Kazališta Lutaka, Ana Sekulić, stoji iza same izrade lutke, dok su Mladen Vujčić i Jan Novosel uz pomoć Jadrana Grubišića i Karmen Sunčanu Lovrić, spretnom animacijom oživjeli lutku.

‘Imali smo nekoliko skica kako bi lutka trebala izgledati, a obzirom na to da ovo nije bila tipična lutka za kazalište, trebali smo dobro razmisliti kako je izraditi, ali da se animatori ne vide na kameri’., kazala je Ana Sekulić, koja je na izradi lutke radila više od dva tjedna.

Kako bi sve izgledalo što realnije, težak posao imali su glavni animatori Mladen Vujčić i Jan Novosel. Oni su uvijek stajali iza lutke, među ljudima, te se uspješno skrivali i stapali sa pozadinom, a sve kako se ne bi vidjeli na kameri, dok su pritom cijelo vrijeme animirali lutku.

‘Vrlo sam zadovoljan, kako je išlo snimanje spota, ekipa je bila na nivou! Animatori i ja odmah smo kliknuli, te znali u koji smjer idemo. Zahvaljujem im se što su dali preko sto posto svojih mogućnosti i vještina, za vrlo kratak, ali intenzivan rok snimanja scena.’, istaknuo je Paolo Gentilini, koji osim što je i sam snimao kamerom, koordinirao lutkare, režirao i preko trideset statista na setu.

Spot je snimljen u novootvorenom rovinjskom Steel clubu, koji inače pod vodstvom Toma In Der Mühlena, aka Dj Tom Tom, dovodi svjetske trendove iz svijeta glazbe u Rovinj, te dugogodišnjeg prijatelja Tonya Cetinskog.