Nova ljubavna balada govori o strahu od samoće i majčinstva

Podijeli objavu

Videospot za aktualni Gibonnijev singl ‘Nisi više moja bol’ režirao je Filip Filković Philatz nastavljajući time niz uspješnih suradnji s autorom ove predivne ljubavne balade koja je svoje mjesto našla na višestruko nagrađivanom albumu ‘Oliver&Gibonni – Familija’.

Videospot dočarava emotivno iskustvo smješteno u nedefinirani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožima strah od samoće i majčinstva, kao i ljubav te žaljenje. Glavnu ulogu protagonistice, koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji, utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković.

Gibonni je u spotu prikazan u ulozi promatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato.

Osim toga, video simbolički u fokus stavlja i svjetlo koje nas istovremeno može očarati i izmijeniti. Predivni kadrovi videospota snimani su na lokaciji svjetionika Veli rat na Dugom Otoku u svjesno odabranom periodu godine koji sa sobom nosi dozu smirenosti i melankolije, koje su u ovom audiovizualnom djelu savršeno i skladno dočarane – piše jutarnji.hr

Direktor fotografije je Tomislav Krnić, a priču su zajedno napisali Sara Hribar i Filip Filković.