Podijeli objavu

Norveške teen zvijezde Marcus & Martinus, 27. ožujka dolaze u Zagreb! Osim druženja na koncertima, dečki sa svojim fanovima rado komuniciraju putem društvenih mreža, ali i na potpisivanjima albuma. Tako će u svoj gusti raspored ubaciti i potpisivanje albuma u Zagrebu, a s nekim od sretnika susrest će se i prije samog koncerta!

Potpisivanje je organizirano samo za vlasnike CD-a “Moments” – 27.3., od 13 do 14 sati ispred Menart multimedijalne knjižare u Avenue Mallu Zagreb! Slavni šesnaestogodišnjaci će se potruditi u 60 minuta potpisati što više albuma.

Popularni pop dio broji milijune pregleda spotova na YouTubeu, dok ih na Instagramu prati čak 1.3 milijuna obožavatelja, među kojima je i mnoštvo hrvatskih fanova koji ih jedva čekaju čuti i vidjeti u Zagrebu.

Istog dana uvečer, održat će svoj prvi koncert u zagrebačkom Domu sportova! Zagreb će posjetiti u sklopu svoje europske turneje “Moments Tour 2018”!

Album “Moments” objavljen je krajem prošle godine, a uoči turneje su objavili i sjajni novi singl koji nije na albumu – “Remind Me”. U njemu se vidi sjajna atmosfera na njihovim koncertima, na i iza pozornice.